Фудбал Фудбал/Вести

Babić: Dugo sam sanjao ovaj dan

Izvor: SD Crvena zvezda

U meču drugog kola Superlige Srbije u kome je Crvena zvezda pobedila Rad na Banjici prvi put je crveno-beli dres obukao Srđan Babić.

Zvezdin štoper nakon trijumfa od 2:0 i svog debija nije krio radost.

— Želja mi je oduvek bila da saznam kakav je osećaj istrčati na teren kao Zvezdin fudbaler. Pre dve godine sam se nadao da ću to doživeti, ali morao sam malo duže da čekam jer se nisu sve stvari poklopile. Presećan sam i sada razmišljam samo o budućnosti i o svemu onom što me očekuje u crveno-belom dresu — rekao je Babić.

Zvezdin štoper osvrnuo se na učinak svoje ekipe na jučerašnjem meču na Banjici.

— Jako teška utakmica po vremenu koje uopšte nije bilo lako za igru. U ovom trenutku nam je svima najvažnije da smo osvojili tri boda. Vrlo je bitno što smo dobro otvorili prvenstvo, što igramo efikasno i što nismo primili nijedan gol. Očekivao sam možda da stvorim šansu ili postignem pogodak, s obzirom na to da je bilo zaista mnogo kornera na utakmici. Ovog puta se nije namestilo, iako sam nekoliko puta uputio udarac ka golu nakon prekida. Lično mi mnogo više od toga znači što nismo primili gol na Banjici i zato mogu da kažem da sam zadovoljan svojim debijem u Zvezdinom dresu.

Crvenu zvezdu za tri dana očekuje put u Prag na revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

— Znamo šta nas očekuje, spremamo se i maksimalno smo fokusirani na utakmicu sa Spartom. U odličnom raspoloženju putujemo u Prag, ali nijednog trenutka ne zaboravljamo da nas već u nedelju očekuje utakmica trećeg kola domaćeg šampionata. Na svim frontovima moramo da budemo maksimalno uspešni – poručio je Babić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама