Фудбал Фудбал/Вести

Spisak igrača za Kipar

Izvor: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde otpočeli su drugu fazu priprema za nastavak sezone.

540-slika-432fd.jpg

Tokom naredne dve nedelje, ekipa Miodraga Božovića brusiće formu za nastavak sezone, a ovoga puta baza za rad će im biti na Kipru u mestu Pafos. Reč je o prošlogodišnjoj zimskoj bazi koja se pokazala kao pravo mesto za pripreme.

Na drugu fazu priprema otputovalo je 26 fudbalera, i to su:

Aleksandar Stanković, Nemanja Supić, Aleksandar Luković, Zoran Rendulić, Damjan Le Talek, Abraham Frimpong, Dušan Anđelković, Mihailo Ristić, Stefan Milošević, Mičel Donald, Andrija Luković, Uroš Račić, Veljko Nikolić, Marko Poletanović, Luka Ilić, Slavoljub Srnić, Milan Senić, Luka Adžić, Nemanja Milić, Petar Orlandić, Vanja Vučićević, Predrag Sikimić, Milan Pavkov, Srđan Vujaklija, Lazar Romanić i Marko Petković

Nakon obaveza koje imaju sa reprezentacijom, ekipi će se 31. januara ili 1. februara priključiti i Filip Manojlović i Srđan Plavšić, dok će Gelor Kanga i Džon Ruiz takođe direktno stići na Kipar.

Crvenu zvezdu na Kipru očekuju četiri utakmice, Prva utakmica na programu je 31. januara, a u pitanju je duel protiv mađarskog Šopronija. Dva dana kasnije, 2. februara, crveno-beli će odmeriti snage sa Olimpijom Satu Mare (Rumunija). Jedanaestog dana februara na programu će biti dva duela. Prvi je protiv ruskog Volgara, dok se drugi protivnik još uvek traži.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама