Кошарка Кошарка/Вести

Nova kazna EL za KK Crvena zvezda mts

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda mts kažnjen je u sredu novom novčanom kaznom od strane disciplinskog sudije Evrolige.
KK Crvena zvezda mts kažnjen je u sredu novom novčanom kaznom od strane disciplinskog sudije Evrolige.
Kako se navodi u zvaničnom obrazloženju koje je stiglo na adresu kluba, KK Crvena zvezda mts kažnjen je sa 6500 eura zbog bacanja metalog novca i jednog upaljača na parket, tokom utakmice 17.kola Evrolige sa Fenerbahčeom.
Zbog ubacivanja tvrdih predmeta (kovanog novca i upaljača) tokom treće i četvrte četvrtine, klub je kažnjen sa 5000 eura. Takođe, KK Crvena zvezda mts kažnjen je sa dodatnih 1500 eura “zbog ulaska navijača na teren nakon utakmice”. Tom prilikom, disciplinski sudija je naveo “da su sudije, i igrači i treneri oba tima, nesmetano i bez ikakvog incidenta napustili parket”.
Ovo je prva kazna za klub u 2017.godini, ali KK Crvena zvezda mts podseća da je klub prethodnih sezona kažnjavan u više navrata zbog sličnih incidenata, velikim novčanim kaznama u ukupnom iznosu od više desetina hiljada eura.
Zbog toga, klub još jednom apeluje na sve gledaoce, navijače KK Crvena zvezda mts, i ljubitelje košarke u Srbiji da sportski navijaju na narednim utakmicama crveno-belih u Evroligi, jer svaka naredna kazna može ponovo dovesti do suspenzije domaćeg terena.
KK Crvena zvezda mts

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама