СДЦЗ Хокеј

Nauči da klizaš

Autor: CZBG

Predtsavljamo vam novu akciju hokejaškog kluba Crvena zvezda pod nazivom “Nauči da klizaš”.

Foto: facebook stranica “Igloo klizalište”

Ova akcija se sprovodi zajedno sa predškolskim ustanovama u Beogradu i klizalištem Igloo. Akcija koja je započela 28. novembra, traje sve do 28. decembra i ima za cilj da pruži besplatnu obuku klizanja (do 5. januara) za dečake i devojčice predškolskog uzrasta na jedinstvenoj sintetyc ice podlozi. Ovakvo klizalište do sada nije viđeno na našim prostorima i prava je atrakcija. Enterijer je uređen u sportskom duhu sa hokejaškim rekvizitima i poseduje bar gde roditelji pored leda mogu da sede i posmatraju svoju decu dok klizaju. Kroz ovaj program prolazi oko 300 polaznika, a termini su četvrtkom od 19 časova i subotom od 10 časova (deca od 4 do 8 godina).

Mesto održavanja akcije: Igloo klizalište (trening centar SKHL Crvena zvezda), balon u SC Olimp i Vjekoslava Kovača br.  11. Završna manifestacija će biti održana na Trgu Nikole Pašića na otvorenom klizalištu, 28. decembra, gde će za sve polaznike biti obezbeđeni novogodišnji paketići. Ovaj program izvode treneri SKHL Crvena zvezda, a konačan cilj je omasovljenje klizačkog sporta i popularizacija hokeja. Takođe, cilj je i pokretanje škole klizanja i hokeja u trening centru na Olimpu.
Do sada, u okviru promotivnog perioda, priliku da se oprobaju na ledu imala su deca iz velikog broja vrtića, dobitnici vaučera dodeljenih preko Studija B i mnogi drugi. Posećenost je izvanredna tako da na ledu do sada nikada nije bilo manje od tridesetoro devojčica i dečaka. Većina polaznika je prvi put stala na led u Igloo-u, a bilo je i onih koji su već imali prilike da klizaju. Nakon promotivnog perioda od 5.1.2017. za decu koja žele da nastave pohađanje škole klizanja cena za osam termina će biti 2900RSD. Dođite i naučite da klizate sa nama, očekujemo vas!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама