Фудбал Фудбал/Вести

Donald – Gol za rođendan

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Zvezdin vezni fudbaler Mičel Donald je na utakmici protiv Radničkog iz Niša postigao svoj peti gol ove sezone.

540-donald-z3a.jpg

Sudbina je htela da svoj peti gol Donald postigne na svoj rođendan.

– Odigrali smo dobru utakmicu. Žalim za pojedinim situacijama kada nismo poslali dobar završni pas, jer da jesmo, verujem da bismo postigli još neki gol. Igrali smo dosta ofanzivno i zbog toga smo imali problema sa kontranapadima protivnika, ali najvažnije je da smo pobedili. Lepo je kada ekipa pobedi na tvoj rođendan, a osim toga uspeš i da postigneš gol – kaže Mičel Donald.

O golu…

– Učinilo mi se da je Kanga želeo da šutira, ali lopta je stigla do mene i zatresao sam mrežu. Da nisam to ja učinio, verujem da bi neko drugi, jer najvažnije je da pobeđujemo – izričit je Donald.

Iako je Crvena zvezda obezbedila prvo mesto, polusezona nije još uvek završena. U sredu, Crvenoj zvezdi predstoji gostovanje u Surdulici.

– Kao što kažem pred svaku utakmicu, očekuje nas težak meč, kao i dug put do Surdulice. Moramo se dobro spremiti, trenirati vredno, odigrati srcem i umom i neće biti problema. Mislim da neću moći da pomognem drugovima jer mi je današnji žuti karton četvrti ove sezone, i neću imati pravo nastupa. Ali, ne sumnjam da će momci pobediti – rekao je Donald.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама