Кошарка Кошарка/Вести

Prodaja karata za Žalgiris od srede

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda

Prodaja karata za utakmicu Crvena zvezda mts – Žalgiris počinje u sredu od 10 časova u svim poslovnicama Eventima. Takođe omogućena i prodaja putem interneta.
Košarkaše Crvene zvezde mts očekuje još jedna velika evropska utakmica u petak, ovoga puta u Beograd ekipa Žalgirisa iz Kaunasa, bivši prvak Evrope.
Crveno-beli će dočekati litvanskog prvaka u dvorani “Aleksandar Nikolić” a za ovaj meč u prodaji će se naći tek nekoliko hiljada ulaznica.
Prodaja ulaznica za meč 10.kola Evrolige Crvena zvezda mts – Žalgiris Kaunas počinje u sredu od 10 časova u svim poslovnicama Eventima, karte se takođe mogu kupiti i online na sajtu Eventima, po neizmenjenim cenama koje su važile i za meč sa turskom Darušafakom, koji je naš klub takođe organizovao u dvorani “Aleksandar Nikolić”.:
Tribine 1300 rsd
Parter 4 i B 2000 rsd
Bela loza 2500 rsd
Plava loza 3000 rsd
Loza 3500 rsd
Počasna mesta 10000 rsd
Počasna mesta (bočna strana)  5000 rsd
KK Crvena zvezda mts kao i prošle sezone, putem obaveštenja, do početka utakmice, informisaće vlasnike sezonskih i pojedinačnih karata, o svim bezbednosnim protokolima, terminima otvaranja kapija dvorane, i ostalim važnim informacijama pred ovu utakmicu.
Meč Crvena zvezda mts – Žalgiris Kaunas igra se u petak od 19 časova .

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама