Фудбал Фудбал/Вести

Srnić: Imamo dobre šanse

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Prvi duel Crvene zvezde i Sasuola se bliži. Sva pažnja fudbalera i stručnog štaba usmerena je ka gostovanju u Italiji i prvom međusobnom susretu srpskog i italijanskog kluba.

Slavoljub Srnić je jedan od fudbalera koji bi mogao da ima veoma bitnu ulogu u četvrtak od 20:45. Kako i sam kaže, jedva čeka da utakmica počne.

– Još dva dana ostalo je do utakmice i stvarno jedva čekam da počne. Znamo svi u ekipi da nam ova utakmica može doneti dosta dobrog, i zato ćemo biti mnogo motivisani. Pripremamo se isto kao i za svaku drugu utakmicu, ali smo mnogo motivisani – rekao je Srnić.

Treći put ove godine, Crvena zvezda će prvu utakmicu dvomeča igrati u gostima.

– Po mom mišljenju, mislim da je bolje što igramo prvu utakmicu u Italiji, jer svaki gol u gostima koji postignemo dosta će nam značiti. Smatram da nam je prednost to što smo već u takmičarskom ritmu za razliku od njih, to bismo mogli da iskoristimo.

Proučavanje vrlina i mana protivnika uveliko je u toku.

– Nismo još uvek pogledali sav materijal, ali upoznajemo se sa njihovim sistemom igre. Dosta su uigrana ekipa jer igraju zajedno više godina. Ja sam gledao par njihovim utakmica prošle godine, i mislim da imamo dobre šanse protiv njih, ako uradimo sve što se dogovorimo – smatra Srnić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама