Фудбал Фудбал/Вести Фудбал/Звездаштво

Grujić poziva navijače – Podržimo Džajića

Izvor: Zvanični sajt SD Crvena zvezda

Legenda Crvene zvezde Dragan Džajić je nedavno uvršten u zvaničan izbor UEFA za najbolji tim evropskih prvenstava svih vremena.

To je ogromno priznanje za srpski fudbal uopšte, a u akciju podrške trećoj Zvezdinoj zvezdi su se uključili i aktuelni prvotimci našeg kluba. Marko Grujić je iskoristio priliku da glasa za Džajića i naravno pozove sve navijače da ga podrže u ovom izboru koji traje do 1. juna.

Izbor je vrlo jednostavno napraviti. Kada uđete na sajt prvo odaberite formaciju tima. Važno je napomenuti da je Dragan Džajić svrstan u vezne igrače iako je bio krilni napadač, pa u odnosu na to birajte formaciju. Kada je odaberete možete da birate igrače po pozicijama. Kada odabrete igrače po jednoj liniji tima odmah vam se pojavljuje opcija da birate sledeću. Po izboru svih 11 igrača biće vam ponuđeno da se registrujete ako želite da učestvujete u nagradnoj igri koja podrazumeva da će onaj koji bude imao sve ili najviše pogodaka biti u konkurenciji za vredne nagrade. Ukoliko ne želite da se registrujete dovoljno je da u desnom gornjem uglu kliknete na opciju “preskoči” i vaš tim će biti poslat.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама