Фудбал Фудбал/Вести

Plavšić: Pomoći ću Hugu da obori rekord

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Nakon vesti da je brzonogi Srđan Plavšić zadobio povredu u Novom Pazaru, nijedan navijač Crvene zvezde nije ostao ravnodušan.

Srećom, ispostavilo se da je povreda lakše prirode, i nakon nekoliko dana mirovanja, Plavšić se vratio treninzima.

– Sada se osećam dobro. Dobio sam jak udarac u stopalo protiv Novog Pazara, i zbog toga nisam trenirao pet dana, ali, želeo sam da putujem sa ekipom iako sam znao da ću propustiti većinu treninga. Želeo sam da idem, i bilo je stvarno lepo, zadovoljni smo i uslovima i uslugom. Sigurno ću ponovo posetiti Stanišiće, van klupskih obaveza, kada bude pauza. Odradio sam u sredu ceo trening sa ekipom, i bol je znatno manji. S obzirom na to da je utakmica u subotu, biću spreman i na raspolaganju šefu. Očekujem dobru utakmicu, i pre svega dobru atmosferu na tribinama – kaže Plavšić.

Razlika na tabeli je nikad veća, rekord Srbije u broju uzastopnih pobeda je oboren. Novi motiv svakako je evropski rekord koji drži Benfika, ali, po rečima Plavšića, niko se ne opterećuje tim rekordom.

– Ne opterećujemo se mnogo rekordom Benfike. Gledamo da svaku utakmicu odigramo onako kako smo se dogovorili, i svaku utakmicu izađemo da damo sve od sebe. Kada je tako, rezultat ne sme da izostane. Bio bi veliki uspeh da stignemo taj rekord, ali, kao što rekoh, nismo opterećeni time. Želimo da pobedama što pre obezbedimo titulu koja bi nam mnogo značila. Meni posebno, jer će mi biti prva u karijeri i to sa klubom sa kojim sam i želeo da je osvojim – ističe Plavšić.

Osim Crvene zvezde, i jedan igrač ima priliku da ove sezone postane fudbaler sa najviše vezanih utakmica na kojima je bio srelac. U pitanju je, naravno, Hugo Vieira, a upravo bi Plavšić mogao da bude jedan od fudbalera koji bi Zvezdinom Portugalcu mogao da namesti šansu.

– Hugo svakako ima potencijal i kvalitet za tako nešto, u formi je, i voleo bih zbog njega da obori i on taj rekord. Daću sve od sebe, kao i u svakoj utakmici, i nadam se da će doći i ta asistencija za Huga – priželjkuje Plavšić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама