Фудбал Фудбал/Вести

Igračima Zvezde isplaćene premije

Izvor: mondo.rs

Rukovodstvo kluba obezbedilo je dodatni podstrek ekipi pred gostovanje Radničkom u Nišu.

Igračima Zvezde isplaćene premije

Poslednji put, Zvezda je u prvenstvenim utakmicama slavila u Nišu pre 14 godina i sedam meseci. U međuvremenu, pobedila je na “Čairu” samo u Kupu, krajem septembra, 2012.

I takva tradicija, a i pozicija Radničkog na tabeli (četvrto mesto), jasno stavljaju do znanja da je pred igračima Zvezde ovog vikenda veliki izazov i komplikovan zadatak.

Pred odlazak u Niš, rukovodstvo Crvene zvezde pripremilo je dodatni stimulans za igrače, isplativši im kompletne premije za do sada urađeno ove sezone.

Crveno-belima je u petak isplaćeno šest premija, računajući i dogovorenu naknadu za pobedu u Kupu. Prema saznanjima MONDA, ekipa je podelila 50.000 evra, koje je obezbedio direktor Zvezdan Terzić, na osnovu minutaže u prethodnim utakmicama.

S obzirom na to da im plate i dalje kasne, kao i da su javno govorili o dugovanjima kluba prema njima (Jovanović, Vijeira, Donald…), isplata premija definitivno će popraviti raspoloženje igračima Miodraga Božovića pred odlazak na teško gostovanje.

Zvezda je trenutno ubedljivi lider na tabeli Superlige, sa čak 16 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Borac i 21 bodom više od branioca titule, Partizana.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама