Кошарка Кошарка/Вести

Za Jagodu i Dušana

Izvor: www.sd-crvenazvezda.net

Mlađi kadeti KK Crvena zvezda Telekom odigrali su u Novom Sadu humanitarnu utakmicu u čast tragično nastradalog navijača crveno-belih Marka Ivkovića Jagode.

KK Crvena zvezda Telekom ne zaboravlja svog tragično nastradalog navijača Marka Ivkovića. Istovremeno, kao i uvek rado se odaziva na humanitarne utakmice. Jedna takva odigrana je u ponedeljak uveče u maloj dvorani novosadskog “SPENS-a”.

Na dan kada bi naš Marko Ivković slavio 26. rođendan, crveno-beli su odigrali utakmicu protiv ekipe Fakulteta Tehničkih Nauka iz Novog Sada.

Ovaj Fakultet pohađao je i Marko Ivković. Utakmica je organizovana od strane sportske organizacije “Tehničar”, koja posluje pod okriljem FTN Novi Sad.

Istovremeno, osim kao podsećanje na Marka Ivkovića, ova utakmica imala je i humanitarni karakter, jer su se prikupljala novčana sredstva za studenta ovog Fakulteta Dušana Travicu, koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći.

U sjajnoj atmosferi, pred više stotina zvezdinih navijača, ali i dobrih ljudi koju su želeli da pomognu Dušanu, i odaju još jednom poštu našem tragično nastradalom navijaču u Istanbulu, rezultat svakako nije bio u prvom planu.Ono što je najvažnije, je da sećanje na Marka ne bledi, a da su prikupljena i novčana sredstva za nastavak lečenja Dušana Travice.

Predstavnik KK Crvena zvezda Telekom, Aleksandar Zmijanjac, imao je samo reči hvale za organizaciju, i bio je oduševljen odzvom navijača na ovu manifestaciju:

“Uvek ćemo se rado odazvati ovakvim i sličnim akcijama, pogotovo kada je potrebna pomoć, ovakvog tipa, i to brzo. Takođe, ne zaboravljamo našeg Marka Ivkovića, i jako mi je drago da su njegovi drugari sa fakulteta, inicirali ovakvu akciju, za koju se nadam da će postati tradicionalna”.

KK Crvena zvezda Telekom zahvaljuje se na pozivu iz Novog Sada, i kao i uvek, odazvaće se na ovakve akcije i pozive.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама