Кошарка Кошарка/Вести

Crvena zvezda Telekom – Strazbur u Kombank Areni!

Izvor: http://www.kkcrvenazvezda.rs

KK Crvena zvezda Telekom sezonu u Evroligi počinje utakmicom sa Strazburom u “Kombank Areni” u četvrtak 15.10 od 19 časova!

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom obezbedio je svojim navijačima, gradu Beogradu u Srbiji košarkaški spektakl tokom jeseni.

Iako je još ranije saopšteno da zbog zauzetosti „Kombank Arene” tokom jeseni, jedini predstavnik Srbije u Evroligi, nije u mogućnosti da bude domaćin u najvećoj dvorani na ovim prostorima, velikim naporima kluba, i uz razumevanje i dobru komunikaciju sa republičkim i gradskim vlastima, KK Crvena zvezda Telekom ipak je obezbedio veliku evroligašku utakmicu već na startu prve faze Evrolige u „Kombank Areni”!

Crveno-beli će, 15.oktobra protiv Strazbura od 19 časova, imati na raspolaganju najveću srpsku dvoranu, i tako moći da računaju i na podršku 20 hiljada svojih navijača.

Ekipa Dejana Radonjića, premijeru u novoj evroligaškoj sezoni, tako će imati već za 8 dana u „Kombank Areni”, a o terminu početka prodaje karata za ovu utakmicu, KK Crvena zvezda Telekom, obavestiće javnost u četvrtak.

– See more at: http://www.kkcrvenazvezda.rs/crvena-zvezda-telekom—strazbur-u-kombank-areni-08-10-2015.html#sthash.6M8HnEfC.dpuf

Скочи на траку са алаткама