Фудбал Фудбал/Вести

Jović: Subotica je moj grad sreće, nemam problem sa Božovićem

Izvor: novosti.rs

Nemam nikakvu dilemu da je Subotica moj grad sreće. Izgleda da su mi ovde „zvezde” baš naklonjene. Drugi put uzastopno na istom terenu sam pogodio, kaže Luka Jović.

Pogodak za tri boda i devetu uzastopnu pobedu Crvene zvezde od igrača sa brojem devet. Izgleda da je na severu Bačke prst sudbine sve razmrsio i da je posle razgovora za „Sport” i najave da će pokušati da savlada golmana Spartaka, bez obzira na dobijenu minutažu Luka Jović (17) je ispunio zadatak i pobedonosni pogodak je proslavio emotivno sa crveno-belim navijačima. Trener Božović je pogodio sa izmenom, dok je mladi napadač potvrdio da poseduje kvalitete, uostalom tu nikada nije bilo dileme samo se sa njegovim godinama mora imati razumevanja i strpljenja. U klubu sa stadiona „Rajko Mitić” tu (ni)je moguće zbog pritiska da uvek mora da se ređaju uspesi.

Nemam nikakvu dilemu da je Subotica moj grad sreće. Izgleda da su mi ovde „zvezde” baš naklonjene. Drugi put uzastopno na istom terenu sam pogodio, a nadam se da je ovo početak mog dobrog niza. Sa sebe sam skinuo teret posle polemika oko mog statusa i samo sam želeo da se izdignem iznad čitave situacije – kaže Jović.

Dato obećanje je ispunio i potvrdio da nije rekao zbogom Zvezdi.

– Moj klub za koji igram srcem i sa kojim sam srećan kada zajedno pobeđujemo. Shvatio sam da iz svega treba da izađem jači, a da se opterećujem nekim stvarima, koje svakako odlvače pozitivnu energiju.

Osmeh zadovoljstva vidno je prisutan sada kod momka iz Bijeljine.

– Gode mi čestitke kolega i trenera. Mi smo ekipa, a ja sam deo nje i hoću da ponovim da nemam nikakav problem sa trenerom Miodragom Božovićem. Da nešto postoji čovek me ne bi poslao na teren. Dao mi je par saveta pre ulaska u igru, a ja sam se u datoj situaciji dobro snašao.

Asistencija Ibanjeza bila je idealna posle prekida.

– U šesnestercu je bila gužva, svako se gura i bori za poziciju… Dobro sam sagledao situaciju, pratio loptu, a bio je dovoljan trenutak da umaknem čuvaru i kada sam udario loptu glavom, video sam da je daleko od golmana Mirkovića. Naplatio sam sve nevolje jednim potezom, važnim za nastavak sezone.

Posle povratka u Beograd saigrači su otišli svojim putem, a Jović na završne pripreme omladinske selekcije.

Za mene nema odmora, a to je dobro jer su mi potrebni mečevi – zaključio je Luka Jović.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама