Кошарка Кошарка/Вести

Problemi se nastavljaju, povreda Tejića

Izvor: http://kkcrvenazvezda.rs

KK Crvena zvezda Telekom osvojio je peto mesto, na izuzetno jakom turniru u Zadru, i ujedno poslednjoj proveri pred početak nove sezone.

Iako su svi mečevi ovog tipa imali za cilj da, se ekipa uigra pred utakmice u ABA ligi, trener Dejan Radonjić ima puno razloga za brigu zbog povreda i bolesti igrača.

Dugačkoj listi onih koji su zbog povreda propustili deo priprema i prijateljskih utakmica, priključio se i Marko Tejić, koji je tokom utakmice sa Fenerbahčeom povredio skočni zglob.

„Prema prvim procenama, Marko Tejić neće moći da nam pomogne na početku takmičarske sezone, a znate da nas čeka vrlo napornih 11 dana i čak 5 utakmica (Mega Leks, Budućnost VOLI, Zadar, Tajfun i Cedevita), rekao je trener crveno-belih Dejan Radonjić i dodao:

„Detaljnije procene težine povrede Marka Tejića znaćemo po povratku iz Zadra i nakon dodatnih pregleda u Beogradu. Ono što je sigurno, neću na njega moći da računam na startu sezone“

Podsetimo, Tejić je samo jedan u nizu igrača, koji zbog povreda ili prehlada i virusa nisu mogli da treniraju ili igraju pojedine pripremne utakmice. Rajan Tompson je bio van treninga 15 dana zbog povrede prsta, Maik Cirbes od povrede na pripremnoj utakmici reprezentacije u Nemačkoj nije u „punom pogonu“, viruse i jače prehlade imali su i Dangubić, Mitrović, dok se Mekel priključio treninzima novog tima pre 7 dana, dok je i pre ove povrede Tejić propustio veći deo priprema zbog teže povrede šake u polufinalu EP u Italiji.

Prvi meč crveno-beli igraju u četvrtak od 21 sat protiv Mega Leksa.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама