Фудбал Фудбал/Вести

Dinamo (Pančevo) – Crvena zvezda 1:4 (1:2)

Izvor: http://crvenazvezdafk.com

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Miodrag Božović, šansu je pružio fudbalerima koj nisu nastupali u 149. večitom derbiju, ili su imali manju minutažu.

Na golu je bio Nemanja Supić, a ispred njega su igrali Aleksandar Luković i Zoran Rendulić. Na bekovskim pozicijama nastupili su Miloš Cvetković i Dušan Anđelković. Saša Stojanović i Mihailo Ristić činili su osovinu veznog reda, dok su po bokovima napadali Idan Vered i Vladimir Jovović. Najistureniji fudbaleri bili su Luka Jović i Predrag Sikimić.

Crvena zvezda je u prvom poluvremenu uspela da postigne dva gola. Strelac prvog bio je Predrag Sikimić, a drugi je bio delo Aleksandra Lukovića, i to sa bele tačke. Domaćin je jednom uspeo da savlada Supića, a to je učinio Stojanovski. U nastavku utakmice, šansu su dobili i golman Vićić, Mbođ, Ahčin, Gavrić i Matos, koji je tako zabeležio prve minute nakon oporavka od povrede. Crvena zvezda je do kraja utakmice uspela da postigne još dva gola. Strelac za 3:1 ponovo je bio Predrag Sikimić, a konačan rezultat postavio je Nenad Gavrić, takoće sa bele tačke.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама