Кошарка Кошарка/Вести

Sofova vožnja ”gradskim”

Autor: CZBG, izvor: kkcrvenazvezda.rs

Skrivena kamera za Sofoklisa Skorcanitisa i kompletno iznenađenje za novog centra crveno-belih temeljno je i pažljivo pripremano, a u celom projektu učestvovao je kompletan menadžment kluba.

Od GSP-a je iznajmljen autobus, verovatno jedan od najstarijih u celokupnom voznom parku ovog javnog preduzeća, organizovani su i animirani navijači i prijatelji kluba, pripremljeni su baneri i zastave specijalno za ovu priliku kojima je bila brendirana unutrašnjost autobusa, osmišljen ceo scenario…

Ne sluteći bilo kakvu prevaru, Sofo je mirno primio vest da se automobil kojim je trebalo da ide do centra grada pokvario i bez razmišljanja je ušao u autobus. Samo on zna šta mu je u tom trenutku prolazilo kroz glavu. Da se nešto čudno dešava primetio je u momentu kada je sa razglasa u autobusu čuo poznate zvuke Zvezdine navijčke pesme.

Nekoliko trenutaka kasnije njegovi saputnici su počeli u glas da pevaju: „Dobro znaj da uvek tu sam ja..“ i oblače majce sa Zvezdinim obeležjima, a Skorcanitisu je bilo jasno da je glavni lik Zvezdine skrivene kamere. Od tog momenta nije skidao osmeh sa lica, a malo je reči da je bio oduševljen. Iz autobusa je ispraćen aplauzima i povicima SOFO OOOOOOOO….

[youtube id=”yOYRRrhFLzY”]

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама