Фудбал Фудбал/Омладински погон

Remi i poraz omladinaca i kadeta sa OFK Beograda (video)

Autor: CZBG, izvor: Sportski žurnal

Omladinci:

3. kolo

Crvena zvezda – OFK Beograd 1:1 (0:1). Gledalaca: 150. Strelci: 0:1 Šarenac (45), 1:1 Cvetković (47).

A.Stanković, F.Stanković, Jovanović, Pejović (89. Terzić), Vasiljević (65. Filipović), Crnadak, Tufegdžić, Adžić (66. Petrović), Cvetković, Romanić, Panović (76. Platiša).

Igrač utakmice: Stefan Cvetković (Crvena zvezda).

U većem delu prvog poluvremena lopta se nalazila u posedu gostiju, koji su imali nekoliko prilika, a pogodili su u poslednjem minutu igre, kada je nakon velike greške Vasiljevića, Šarenac izbio sam pred golmana Stankovića i lako ga savladao.

U nastavku igre domaćini su se trgli, a izjednačenje je stiglo već i 47. minutu kada je Cvetković sjajno primio jednu dubinsku loptu i u situaciji 1 na 1 savladao golmana gostiju Vraneša. U poslednjim trenutcima utakmice mogli su ”romantičari” i do sva 3 boda, ali je šut Belakovića sa ivice šesnaesterca završio na stativi.

[youtube id=”_kpHV0zAzB8″]

Kadeti:

3. kolo

Crvena zvezda – OFK Beograd 0:3 (0:0). Gledalaca: 200. Strelci: 0:1 Babović (50), 0:2 Mićević (53), 0:3 Lazar Nikolić (60).

Kostić, Perić, Maksić, Rakić, Terzić (54. Jokić), Puzić, Kovač (60. Sićović), Mihajlović (60. Gačić), Vukmanović (46. M.Z.Nikolić), Tomašević (54. Galečić), Joveljić.

Igrač utakmice: Babović (OFK Beograd)

Romantičari su u prvom poluvremenu dva puta za penal, prvi puta kada je Kostić oborio Babovića, a pred kraj poluvremena Božića je faulirao odbrambeni igrač.

Vodstvo je obezbedio Babović akcijom po desnoj strani, a ubrzo je usledio još jedan pogodak, posle kornera, loptu u mrežu je ubacio Mićević. Treći pogodak postigao je Nikolić sa desetak metara, ponovo posle akcije po desnoj strani.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама