Фудбал Фудбал/Вести

Raosavljević: „Dovešćemo još igrača!“

Izvor: http://www.mojacrvenazvezda.net

Sportski direktor Crvene zvezde, Blažo Raosavljević, govorio je za „Mocartsport“ o rezultatima kluba i transferima.

„I kada smo prolazili kroz težak period, verovao sam da možemo sve da okrenemo. Kao što i sada verujem da ćemo na kraju sezone da osvojimo titulu. Možda sam subjektivan pošto je reč o mom dugogodišnjem prijatelju, ali Miodrag Božović je bio moj glavni razlog optimizma. Grof je takav, navikao na uspehe. Jako smo zadovoljni posle tri vezane pobede“, rekao je Raosavljević i prokomentarisao učinak Donalda.

„Dok pričam s vama moram da kucnem u drvo na pomen Mičela Donalda. Doneo nam je ono što nam je bilo preko potrebno. Tu je važnu ulogu imao i Marko Grujić… Da se tako izrazim – ekipa nadolazi. Ubeđen sam da još nismo ni blizu maksimuma. Možda smo se sporije okupljali, ali sad sve to sluti na dobro. Šteta što danas Kairat ne može da nam izađe na crtu. Pa da vidimo gde smo“.

Pet bodova prednost u odnosu na Partizan ne znače za sada mnogo ljudima u klubu.

„Bilo bi pogubno da se time opterećujemo. Ima još mnogo da se igra. Isto bih rekao da imamo i deset bodova viška ili deficita. Nama je najbitnije da ekipa raste, a budite ubeđeni da još nismo ni blizu maksimuma“.

Raosavljević je najavio još dolazaka u klub.

„Biće još dolazaka, ali zapamtite da će Luković biti naše najveće pojačanje do kraja leta. Blizu je da se vrati u takmičarski ritam. Igrač sa takvim pedigreom i kvalitetom će sigurno dići ekipu za 20 posto. Da složimo idealni mozaik, možda nam je potreban jedan brzi igrač. Bilo bi sjajno da dovedemo jednog ‘brzanjca’, radimo na tome.“

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама