Кошарка Кошарка/Вести

Zvezdino saopštenje za javnost

Izvor: kkcrvenazvezda.rs

Usled sve učestalijih medijskih spekulacija vezanih za transfere igrača u kojima se pominje KK Crvena zvezda Telekom primorani smo da reagujemo kako bismo se odbranili od bilo kakvih pokušaja destabilizacije kluba. Tokom čitave prošle sezone, kao i po završetku takmičenja, u medijima su se pojavljivale brojne spekulacije sa navodnim dovođenjem raznoraznih igrača koje su se pokazale kao neistinite. Međutim, u poslednje vreme KK Crvena zvezda Telekom suočena je sa nešto drugačijom vrstom pritiska. Ovog puta mediji iz Crvene zvezde „odvode“ igrače. Navešćemo samo poslednje primere Jake Blažiča i Nikole Kalinića.

Apsolutno smo svesni činjenice da je Crvena zvezda Telekom osvajanjem tri trofeja u najuspešnijoj sezoni u istoriji kluba napravila ogroman iskorak, a da je izvanrednim rezultatima u evrokupovima u poslednje dve sezone postala i značajan faktor na međunarodnoj sceni. Takođe, svesni smo činjenice da Zvezda u svojim redovima ima veliki broj reprezentativaca koji su vrhunskim partijama u Evroligi skrenuli pažnju najboljih i najbogatijih klubova Evrope. Na to smo posebno ponosni, jer je to odraz kvaliteta rada u Zvezdi.

Interesovanje velikih evropskih klubova za prvotimce crveno-belih shodno svemu tome je normalna stvar i na to zvezdaška javnost treba da se navikne. Međutim, isto tako svima treba da bude jasno da su Blažič i Kalinić pod važećim ugovorima sa Zvezdom, a da će sve eventualne transfere KK Crvena zvezda obavljati na profesionalan način, ne putem medija, i to u skladu sa politikom kluba.

KK Crvena zvezda Telekom više neće ni na koji način komentarisati bilo kakve napise ovog tipa, a javnost će o svim transferima, kao i do sada, biti blagovremeno obaveštena.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама