Фудбал Фудбал/Вести

Predstavljen Luis Ibanjez

Izvor: crvenazvezdafk.com

Luis Ibanjez zadužio je dres Crvene zvezde sa brojem 88 koji predstavlja godinu njegovog rođenja.

Ibanjez i Raosavljević

Argentinac je na konferenciju za medije došao sa širokim osmehom na licu što je sve konačno okončano. Zadovoljstvo je bilo primetno i kod sportskog direktora Blaža Raosavljevića, koji je na šaljivu konstataciju da su crveno-beli Ibanjeza čekali kao da je u pitanju Roberto Karlos odgovorio duhovito:
– Bolji je od Roberta Karlosa!

Od početka sam hteo u Zvezdu i kada smo počeli pregovore, jasno sam rekao da hoću da dođem i ako ispadnemo iz Evrope.
Ne mogu da se poredim sa Robertom Prosinečkim, on je velika zvezda, nadam se da ću ja biti mala. Svi su me dobro prihvatili od prvog dana i hvala dečkima. Govorim jezik i brzo se uklapam, otkrio je Luis.

Ibanjez je već odradio trening sa ekipom, a u nedelju bi trebalo da bude u timu na prijateljskoj utakmici sa Mordovijom. Otkriva i kako je trenirao u prethodnom periodu:
Trenirao sam samostalno, trener će videti i reći koliko mogu. Ali loptu nisam dirao mesec i po dana. I u prethodnim klubovima sam davao sve od sebe. Davaću i ovde, kaže novi levi bek.

On je dodao i da je gledao večiti derbi na Jutjubu i da uživa u takvoj atmosferi:
Takođe, volim i košarku, a znam da Zvezda ima dobar tim, rekao je Ibanjez koji je, očigledno, dobro upoznat sa dešavanjima u crveno-beloj porodici.

Ibanjez

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама