Фудбал Фудбал/Извештаји и анализе

Zvezda poražena na evropskoj premijeri

Autor: CZBG

Šta reći, a ne zaplakati?

Upravo tako se večeras oseća svaki navijač bivšeg šampiona Evrope i sveta – Crvene zvezde. Poražena je Zvezda na ovogodišnjoj evropskoj premijeri i to kod kuće, od Kariata, 0:2.

Sve je krenulo naopako kada je Pavićević već u četvrtom minutu utakmice dobio crveni karton. Videlo se tada da Zvezda neće imati lagan posao. Nekako su se naši igrači i držali u prvom poluvremenu, a onda je usledio novi šok – Kiriat postiže gol i to iz ofsajda u poslednjem minutu prvog poluvremena.

Pokušali su igrači Zvezde da se oporave od šoka i da na početku drugog poluvremena pritisnu goste, da se približe njihovom golu, ali sve je ostalo na pokušajima. Vrlo brzo su igrači Kairata uspostavili igru koja im odgovara i na kraju su je krunisali i drugim golom, a, istinu govoreći, moglo ih je biti još nekoliko u našoj mreži da nam na golu nije bilo najboljeg pojedince u našim redovima – fenomenalnog Predraga Rajkovića.

I tako, ostaje našim fudbalerima da pokušaju nemoguće u Kazahstanu. Da li će to nemoguće postati moguće, ostaje nam da vidimo uskoro. Mi im želimo svu sreću ovoga sveta, ali kako sada stoje stvari, mrka kapa.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама