Кошарка Кошарка/Вести

Budi član košarkaškog kluba – pomozi Zvezdi

Izvor: Zvenični sajt KK Crvena zvezda Telekom

ZVEZDAŠ članska karta probudila je veliko interesovanje među navijačima crveno-belih zbog svih benefita koje sa sobom nosi kroz lojalti program (sve pogodnosti koje nudi ZVEZDAŠ članska karta možete pronaći OVDE), ali i mogućnosti da se na taj način finansijski pomogne klubu.

Učlanjenje u KK Crvena zvezda se od 1. jula vrši na Malom Kalemegdanu radnim danima od 10 do 18 i subotom od 10 do 16 sati, a treba istaći da je prvog dana članstvo u KK Crvena zvezda uzelo 114 navijača.

Posebno ističemo da svi vlasnici godišnjih ulaznica za sezonu 2015/2016 dobijaju besplatno članske karte, a za ostale je neophodno plaćanje godišnje članarine i to u iznosu od:
ZVEZDAŠ Junior (deca do 18 godina) – 300 dinara

ZVEZDAŠ Veteran (penzioneri) – 400 dinara

ZVEZDAŠ Student (studenti) – 500 dinara

ZVEZDAŠ (svi ostali) – 900 dinara

ZVEZDAŠ Plus – 2000 dinara i više

Takođe, za sve Zvezdine navijače iz unutrašnjosti omogućeno je da postanu članovi KK Crvena zvezda i to na sledeći način. Pre svega, na internet sajtu KK Crvena zvezda potrebno je preuzeti formular, odnosno pristupnicu (formular možete preuzeti iOVDE), čitko je popuniti, obavezno svojeručno potpisati i zatim je skenirati ili fotografisati i poslati je na adresuzvezdas@kkcrvenazvezda.rs . Ova pristupnica može se poslati i poštom na adresu kluba: Mali Kalemegdan 2, 11000 Beograd.

U zavisnosti od vrste članske karte (Junior, Veteran, Student) neophodno je dostaviti i fotokopiju (fotografisano ili skenirano) đačke knjižice, indeksa ili poslednjeg penzionog čeka. Za vlasnike sezonskih ulaznica neophodno je da pošalju fotografisanu ili skeniranu poleđinu godišnje ulaznice sa registracionim brojem što će ih automatski osloboditi plaćanja godišnje članarine.

Svi ostali koji žele da postanu članovi moraju da u najbližoj pošti ili banci uplate članarinu u iznosu od 300, 400, 500, 900 ili 2.000 (i više) dinara u zavisnosti od kategorije ZVEZDAŠ članske karte. Prilikom popunjavanja opšte uplatnice potrebno je navesti ime i prezime kao i adresu na koju će ZVEZDAŠ članska karta biti dostavljena. Svrha uplate je ZVEZDAŠ ČLANSKA KARTA, primalac je FOURRED D.O.O Mali Kalemegdan 2 11000 Beograd, žiro račun je: 275001022217103965 (Societe Genarale banka), a poziv na broj: 2015.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама