Фудбал Фудбал/Вести

Eurosalon uz Crvenu zvezdu

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

ESU Lav Medija centru na stadionu „Rajko Mitić“, u utorak 30.juna, potpisan je sponzorski ugovor između FK Crvena zvezda i kompanije „Eurosalon“.

Pantovic, Jokic, Miajilovic

Ozvaničenju saradnje prisustvovali su predsednik kluba, Svetozar Mijailović, poslovni direktor Stefan Pantović i direktor iz kompanije Eurosalon, Martin Jokić. Ugovor je potpisan na godinu dana, istaknuto je obostrano zadovoljstvo, a medijima se prvi obratio prvi čovek crveno-belih, Svetozar Mijailović.
– Sa Zvezdom uvek saradjuju najbolji i najveći, a želim kompaniji „Eurosalon“ da zajedno sa nama dosegnu najveće uspehe, one do kojih smo mi već dolazili tokom svoje trofejne istorije. Ova saradnja je od velikog značaja za naš klub i zahvaljujem se kompaniji „Eurosalon“ što je prepoznala benefit saradnje sa Zvezdom – rekao je Mijailović.

Poslovni direktor Stefan Pantović objasnio je da će ovo sponzorstvo doneti veću stabilizaciju Crvene zvezde i dodao:
– Eurosalon je velika kompanija i siguran sam da će imazi velike benefite od ove saradnje, kao uostalom i Crvena zvezda. Ovo je prvi od novih sponzora kojih će biti u narednom periodu i koje možete očekivati – rekao je Pantović.

Martin Jokić nije mogao da sakrije zadovoljstvo posle potpisa jer ne samo da je ovo veliki dan za fabriku Eurosalon, već i za njega, kao velikog navijača Crvene zvezde.
– U ime fabrike Eurosalon zahvaljujem se na ovoj velikoj saradnji. Sinergija velikih kompanija i vrhunskog sporta mora postojati i to je temelj dobrih rezultata. Nadam se da ćemo zajedno imati vrhunske rezultate – rekao je Jokić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама