Фудбал Фудбал/Вести

Parker žestoko optužio Lalatovića

Izvor: Sportska centrala

Transfer Džošue Parkera u ruski Rubin je propao, pa je tako reprezentativac Antigve i Barbude bio prinuđen da ostane u Crvenoj zvezdi. Sudeći po njegovoj priči sa priprema u Termama Čatež, on nema ništa protiv toga, ali žestoko optužuje bivšeg trenera Nenada Lalatovića.

Džošua Parker

– Nisam igrao dobro kod prethodnog trenera Crvene zvezde, ali više nisam siguran da li sam ja tome doprineo, jer mi se čini da je više učinio on. Pokušavao je da igram kako on zamišlja u glavi, da se krećem po njegovim šemama. A, utakmica je nešto sasvim drugo. Sada je došao novi trener, sa novom energijom, drugačijim pristupom i nekako duboko u srcu verujem da će me preporoditi. Ne znam zašto, tek treba da razgovaram sa njim u subotu, ali verujem u sudbinu i znam da ću na “Marakani” trijumfovati, izjavio je Parker za “Novosti”.

Ipak, još uvek postoji mogućnost da Parker uopšte ne nastavi karijeru u Zvezdi.

– Pokušali su da me Rusima predstave u lošem svetlu, rekli su mi da me je neko “izbušio”. Navodno su Rusi zvali nekoga u Beograd da se raspitaju o meni i čuli su sve najgore – da sam svako veče izlazio po diskotekama, pijančio, da ne treniram… A, ja sam za šest meseci dvaput izašao u grad i alkohol uopšte ne pijem. Neko je hteo da ne odem u Rubin, uveren je napadač crveno-belih.

Parker je nastavio u jednom dahu, dodatno optužujući Lalatovića.

– Nisam želeo da na kraju sezone kvarim atmosferu, ali prema meni je Lalatović bio loša osoba. Razočarao me je onog časa kada mi je umrla baka. Rekao mi je tada da mi je ona dalji rod, da nam predstoje dve važne utakmice i da moram da budem profesionalac. A, očekivao sam bar da mi izjavi saučešće, pita kako se osećam i da li mogu da treniram u tom momentu. Nisam došao sutradan na trening jer sam bio utučen, pogrešio sam, a on me je odmah sklonio na klupu. Dva puta sam ga pitao da odem u London i on mi je uvek odgovarao “Nema problema, pitaj upravu da te pusti”. I kad sam dobijao dozvolu od njih, on je izjavljivao da ne zna gde sam, da mu se nisam javljao, da se kupam. To je nekorektno, poslužio sam mu kao alibi za poraze. Zaista nisam imao nameru da ovo pričam, ali jednostavno želim da javnost zna šta je istina, zaključio je Parker u intervjuu za “Novosti”.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама