Фудбал Фудбал/Омладински погон

Juniori savladali BSK rezultatom 3:1

Autor: CZBG, izvor: ”Sportski žurnal”

Omladinci:

28. kolo

Crvena zvezda – BSK Borča 3:1 (1:0), strelci: 1:0 Petrović (42. -a.g), 2:1 Bjeličić (78), 3:1 Lisičić (90). Crveni karton: Živković (Zvezda – 2.ž.-78.minut)

Vićić, Mijailović, Tošić, Jovanović (Selak), Cvetković, Stanković, Rangelov (Stupić), Bjeličić (Lisičić), Cvetanović (Lazić), Tufegdžić (Aleksić), Živković.

U 24. minutu povređen je najbolji igrač BSK-a lazarević, pa je morao biti zamenjen. Prvo poluvreme donelo je mnogo trčanja i duela. U 42. minutu, nakon centaršuta, Petrović je nespretno reagovao, skrenuo loptu i postigao auto gol.

Borčani su u nastavku bili bolji i agresivniji, pa je u 61. minutu lepo prošao Simić, loptu nije zahvatio Dabić, ali na pravom mestu bio je Đurović za izjednačenje. BSK je imao šansu i za preokret, ali je odbrana crveno belih dobro reagovala i sprečila Jankovića da postigne gol. Iz slobodnog udarca Đuroviće je zapretio, ali istakao se Vićić. Posle gužve u šesnaestercu, lopta upućena od Jankovića završila je preko prečke.

Iskustvo je ipak prevagnulo i posle pasa u prazan prostor, Bjeličić je obezbedio prednost Crvenoj zvezdi. Dok su se igrači radovali, sudija je pokazao drugi žuti karton i put u svlačionicu vidno nervoznom Živkoviću. U 90. minutu tačku je stavio rezervista Lisičić, posle slobodnog udarca bio je najviši u skoku i matirao golmana gostiju.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама