Кошарка Кошарка/Вести

SEZONSKE KARTE USKORO U PRETPRODAJI!

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

KK Crvena zvezda Telekom prošle sezone uvela je pravu malu revoluciju kada je u pitanju promocija i prodaja sezonskih ulaznica. Kao posledica svega toga Crvena zvezda Telekom je za takmičarsku 2014/2015 godinu imala preko 4.500 prodatih pretplatnih karata.

Shodno svemu tome za svoje verne navijače Zvezda je pripremila novitete i za narednu sezonu. Naime, rukovodstvo kluba uskoro će omogućiti kupovinu godišnjih karata za sezonu 2015/2016 u pretprodaji i to po znatno povoljnijim cenama u odnosu na cene koje će biti u redovnoj prodaji koja će početi u septembru 2015.

Crvena zvezda Telekom obezbedila je učešće u Evroligi treću godinu za redom, ali zbog zauzetosti Kombank arene utakmice kao domaćin u elitnom evropskom takmičenju igraće u dvorani Pionir što će u znatnoj meri smanjiti broj ulaznica koje će moći da se nađu u prodaji. Pretprodaja će zato biti odlična priika da se na vreme rezrviše svoje mesto za sve Zvezdine utakmice naredne sezone, kao i da se ostvari značajan popust u odnosu na redovnu prodaju. Takođe, Crvena zvezda Telekom će nastaviti sa praksom po kojoj će vlasnici godišnjih pretplatnih karata iz prošle sezone i ovog puta ostvarivati dodatne popuste.

Za sve kupce pretplatnih karata za sezonu 2015/2016 KK Crvena zvezda Telekom obezbediće još jedno specijalno iznenađenje o čemu će više reči biti u narednim danima.

Takođe, još jednom posebno naglašavamo da se kupovinom ulaznica na najkonkretniji i najdirektniji mogući način finansijski pomaže klubu.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама