Фудбал Фудбал/Омладински погон

”Turnir prijateljstva 2015”: Zvezda u finalu, u 1/2 finalu savladan Dinamo (video)

Autor: CZBG

Crvena zvezda će igrati u finalu ”Turnira prijateljstva 2015”  za mlađe kadete (igrači rođeni 1999. i mlađi) koji se održava u Bijeljini, gde će čekati boljeg iz duela Vojvodine i Partizana. U prvoj utakmici 1/2 finala Zvezda je pobedila zagrebački Dinamo rezultatom 1:0, a gol odluke postigao je Dejan Joveljić u 24. minutu. Nakon centaršuta sa desne strane u gžvi koja se stvorila u šesnaestercu Dinama najbolje se snaša Joveljić i udarcem glavom zatresao mrežu Dinamovog gola. Bila je to tvrda utakmica u kojoj je Zvezda bila nešto bolja u 1. poluvremenu, a prvu priliku propustio je visoki Milunovć kada je nakon njegovog udarca glavom, lopta završila tik pored stative. Dinamovci su uzvratili preko Vukmanića koji je ima dobru šansu, ali je iskosa također šutirao tik pored Đekićevog gola. Treba istaći i dobar pokušaj Mihajlovića iz slobodnog udarca koji je krajnjim naporom ukrotio golman Dinama Bašić.

U 2. poluvremenu igrači Dinama su težište igre prebacili na Zvezdinu polovinu koja se povukla i u tim momentima su Zagrebčani imali nekoliko dobrih prilika za izjednačenje, a li zahvaljujući golmanu Đekiću i štoperu Milunoviću, te sopstvenoj nepreciznosti nije došlo do promene rezučltata, a Dinamovci su pogodili i prečku iz slobodnog udarca. S druge strane zvezda je imala dobru priliku preko Joveljića u finišu utakmice.

Dinamo – Crvena zvezda 0:1 (0:1). gledalaca: 1000, strelac: Joveljić u 24. minutu.

Đekić – Gačić, Milunović, Rakić, Terzić – Puzić (Jokić), M.Z.Nikolić, Kovač (Perić), Mihajlović (Sićović, Galečić) – Joveljić, Tomašević (Vukmanović).

[youtube id=”74vyJeqX8JE”]

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама