Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Košarkaši u Novom Sadu po novu pobedu

Izvor: http://kkcrvenazvezda.rs

U razmaku od samo 48 sati košarkaši Crvene zvezde Telekom odigraće drugu utakmicu. Posle trijumfa u duelu sa FMP-om (81:69) koji je odigran u ponedeljak, crveno-bele već u sredu od 20 sati u novosadskom SPENS-u očekuje utakmica šestog kola Super lige Srbije sa Vojvodinom:

Meč sa FMP-om nismo odigrali na nivou naših mogućnosti. Posle dobrog starta i dvocifrenog vođstva došlo je do pada u našoj igri. Greške iz tog meča moramo i želimo da ispravimo već u Novom Sadu – počinje priču kapiten Crvene zvezde Telekom Luka Mitrović.

Vojvodina pruža veoma dobre partije na početku Super lige. Oni će sigurno pokušati da se umešaju u brobu za mesto koje vodi u plej-of i koje obezbeđuje plasman u ABA ligu sledeće sezone. Imaće zaista veliki motiv i zato moramo da u meč uđemo veoma oprezno.

Novosađani su u dosadašnjih pet kola zabeležili tri pobede i dva poraza i trenutno se nalaze se na deobi trećeg i četvrtog mesta:

Sigurno je da smo kvalitetnija ekipa, ali to moramo i da pokažemo na terenu. I u ovom meču želimo pobedu, jer naš cilj je da osvajanjem prvog mesta u ligaškom delu steknemo prednost domaćeg terena u plej-ofu. Ako budemo ušli u naš prepoznatljiv ritam, sa čvrstom odbranom i dobrom igrom u tranziciji, trijumf ne bi trebalo da izostane – zaključio je Mitrović.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама