Фудбал Фудбал/Омладински погон

Omladinci i kadeti slavili protiv Nišlija

Autor: CZBG

Omladinci:

22. kolo:

Crvena zvezda – Radnički Niš 1:0 (0:0). Strelac: Joveljić u 47. minutu.

Vićić, Stupić, Tošić, M.Stojanović,  Aleksić (46. Ivanović), Stanković, Tufegdžić, Bjeličić, Joveljić (81. Cvetanović), Živković, Lazić (46. Mihajlović).

Igrač utakmice: Dejan Joveljić (Zvezda).

Gosti iz Niša ostavili su solidan utisak, igrali su otvoreno, a poslednjih 15 minuta prvog poluvremena bili su čak i bolji i uspeli da stvore dve prilike.

U nastavku, posle nesporazuma u odbrani gostiju, golman Živković je istrčao, Dejan Joveljić ga je obišao i poslao loptu u praznu mrežu. Strelac rođen 1999. godine, zanimljivo,  kao i Stefan Mihajlović koji je nastupio u nastavku, ima pravo igranja i za mlađe kadete. Treba napomenuti da je upravo pomenuti dvojac bio najbolji u redovima Zvezde u nastavku. Do kraja utakmice Crvena zvezda je kontrolisala meči stvorila još nekoliko prilika. U 80. minutu Ivanović je bio neprecizan, Živković je uspeo da odbrani njegov udarac. Odličnu priliku iomao je i Mihajlović, no iz dobre pozicije sa desetak metara, šutirao je tik uz stativu.

Kadeti:

22. kolo:

Crvena zvezda – Radnički N. 3:0 (1:0). Strelci: 1:0 Panović (41), 2:0 Cvetković (48), 3:0 Romanić (50).

Stanković, Milašinović, Čitaković (Žikić), Rebić, Vasiljević, Stojanović (Petrović), Cvetković, Đorđević (Grbović), Panović, Adžić (Romanić), Đurić.

Igrač utakmice: Milan Panović (Zvezda).

Zvezdaši su ispratili Nišlije sa 3 gola u mreži u utakmici u kojoj su se gosti uspešno branili sve do finiša prvog poluvremena, kada je odlični Panović, koji je uz Cvetkovića bio najbolji u cvreno belim redovima,  bio precizan.

czbgtv.com
Milan Panović

U nastavku, Zvezda sa dva brza gola overava pobedu, a gosti nisu uspeli do kraja utakmice ozbiljnije da ugoze gol Stankovića.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама