Фудбал Фудбал/Најава утакмица

20. kolo JSL: Crvena zvezda – Napredak, najava

Autor:CZBG

Petu utakmicu ovog proleća i tek drugu na Marakani, fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv kruševačkog Napretka. U prvom delu prvenstva, u utakmici u kojoj se proslavio Rajković odbranom jedanaesterca, a Crvena zvezda verovatno bila oštećena za dva nad Savićevićem i Jovićem, bilo je 0:0.

CZVNAP

Crveno-beli su uhvatili šampionski ritam sa tri uzastopne pobede. Posebno raduje što su protivnici na tim utakmicama čak 9 puta vadili loptu iz mreže, što predstavlja trećinu Zvezdinih pogodaka ove sezone. Izgleda da je porblem sa efikasnošću iza izabranika Nenada Lalatovića. Konačno su proradili napadači, pa tako Parker i Jović imaju po dva pogotka na svom golgeterskom kontu ovog proleća. Ipak čini se da su najzaslužniji za Zvezdine bolje partije ovog proleća Katai i Stojanović, tandem veznjaka koji drže sve konce ige u svojim rukama, odnosno nogama.

Posle problema sa prehladom, u tom se vraća Darko Lazović, kao i Mamadu Mbođ, koji je sanirao svoju povredu. To znači da će trener Lalatović imati sve igrače na raspolaganju izuzev već duže vreme povređenog Marka Petkovića.

Strelac gola protiv Spartaka i standardni član odbrane Darko Lazić najavljuje novu pobedu:

„Analiziramo Napredak, gledamo njihove utakmice. Znamo njihove slabosti i vrline. Ući ćemo u utakmicu maksimalno, kao u uvek do sada. Vezali smo tri pobede koje nam mnogo znače na samopouzdanju, postigli smo devet golova što je izuzetno, primili smo tri, ali i to je korektno, iako smo mogli manje da primimo. Ipak, važno je da smo dali dosta golova i da smo pobeđivali. Nadam se da ćemo u subotu vezati i četvrtu pobedu, i nadam se da će navijači ponovo prepoznati momenat i doći da nas podrže. Mislim da zaista imaju šta da vide.“

Fudbalerima Napretka biće to treća utakmica ovog proleća u Beogradu. Na prethodne dve zabeležili su dva poraza minimalnim rezultatom od Čukaričkog i OFK Beograda. Bodove su osvojili na domaćem terenu protiv Radničkog 1923 (1:0) i Mladosti iz Lučana (1:1). Trener Matić se nada „trećoj sreći“:

“Idemo da se nadigravamo sa njima i nadam se da će, kada je u pitanju rezultat, ovo treće gostovanje u Beogradu ovog proleća biti i treća-sreća”

Prodaja karata za ovaj meč počeće u petak, 20. marta u 11 sati, i trajaće sve do 16 časova, a karte će se prodavati i na dan meča, u subotu, od 11 časova pa sve do početka utakmice. Cene karata su nepromenjene u odnosu na prolećnu premijeru:

Sever – 100 dinara;

Istok – 200 dinara;

Zapad – 300 dinara;

Vip1 i Vip2 – 1000 dinara;

Vip Galerija – 1500 dinara;

Direktan prenos je na televiziji Prva od 18 časova.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама