Кошарка Кошарка/Вести

Zvezda čeka Barsu u punoj Areni!

Izvor: mondo.rs

Već prvi dan prodaje karata otklonio je nedoumice – Kombank arena biće u četvrtak krcata.

Navijači Zvezde imaće u četvrtak priliku da posle 15 godina gledaju duel svog tima i Barselone. Po svemu sudeći, tu šansu neće propustiti.

Uzastopne pobede ekipe Dejana Radonjića u Evroligi, buđenje vere u plasman i gostovanje španskog prvaka ponovo su probudili ogromno interesovanje navijača Zvezde za odlazak u Kombank arenu, kao kada su ove sezone u Beograd dolazili Galatasaraj, Olimpijakos, Real…

Već u utorak popodne bilo je jasno da u četvrtak neće biti ponovljena scena od pretprošle nedelje, kada je Kombank arena bila najmanje ispunjena na Zvezdinoj utakmici ove sezone (10.000 protiv Makabija).

U četvrtak uveče, crveno-beli će opet imati podršku krcate hale.

MONDU je rečeno na Malom Kalemegdanu da je u utorak, prvog dana prodaje, kupljeno 11.000 ulaznica za utakmicu Zvezda – Barselona. Za prva dva sata, “planulo” je 7.000 karata!

U Eventimu nam je tokom veceri potvrđeno da su ostali bez raspoloživih ulaznica za parter i mesta u ćoškovima donjeg nivoa.

S obzirom na to da je Crvena zvezda ove sezone prodala 4.500 sezonskih karata, nema sumnje da će preostali kontigent od – grubo sabrano – oko tri hiljade karata, biti takođe brzo rasprodat u sredu i na dan utakmice.

Zvezda i Barselona zaigraće jako važnu utakmicu za oba tima u četvrtak od 19.15 casova.

Ogromno interesovanje navijača nagoveštava veliki spektakl.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама