Фудбал Фудбал/Вести

Cirkus Kolorado

Autor: CZBG

A u Zvezdi sve po starom…

Nažalost, iz voljenog nam kluba ne dolaze nikakve lepe i ohrabrujuće informacije. Ali, izgleda da to nikoga više toliko ni ne tangira. Nakon remija u Nišu i ono malo euforije koja je vladala nakon remija komšija sa Voždovcem u nadi da već na samom početku možemo smanjiti prednost na 4 boda, sve se nekako srušilo kao kula od karata.

Pored svega toga pojavila se prvo informacija kako Zvezdin račun nije odblokiran jer je Zvezda u dugu nekih 2 miliona evra. Zbog toga je odmah počelo da se špekuliše kako će nas UEFA kazniti i izbaciti iz lige. Ali, nas to ne treba da brine. Tončev je jednom lepo rekao (vezano za Robija) kako Zvezda nije nikad ostala nikome dužna, pa neće ni Prosinečkom. Tako da, dragi naši Zvezdaši, ne sekirajte se. Nije ovaj dug ništa posebno.

A odmah nakon toga novo pojačanje našeg kluba, Salami, ode u Nigeriju. ‘Oće čovek sam da pribavi licencu, ali avaj…naši rekoše da ne znaju da li će se vratiti. Pitamo se samo, a šta znaju?

I za kraj, naš dragi trener Lalatović reče u jednom intervjuu da će iz Zvezde otići samo ako čuje “Nešo odlazi”…ali sa severa. Znači, ne priznaje zvezdaštvo onih istočnjaka i zapadnjaka. Oni i njihovo mišljenje su nebitni.

I tako, dan za danom pred kockastim ekranom…

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама