Фудбал Фудбал/Вести

Luković uspešno operisan u Finskoj

Izvor: www.novosti.rs

Iz Crvene zvezde u četvrtak obavestili da kapiten ostaje još nekoliko dana na klinici. Preko Udinezea i Dekija Stankovića je urgirano da se sve završi što je brže moguće.

U popodnevnim časovima u četvrtak su iz Crvene zvezde obavestili da je Aleksandar Luković uspešno operisan u Finskoj i da nekoliko dana ostaje na klinici, dok mu ne otvori “kućno bolovanje” poznati lekar iz ove oblasti hirurgije Sakari Orava.

Preko bivšeg kluba Udinezea i Dekija Stankovića je urgirano da se sve završi što je brže moguće, pa je kapiten posle samo šest dana od povrede ahilove tetive bio u operacionom stolu i čitava procedura je odrađena prema vrhunskoj tehnologiji koja je omogućila potpuno lečenje brojnih svetskih fudbalskih “zvezda” na čelu sa Dejvidom Bekamom.

Prve prognoze su i dalje optimističke i da kompletan oporavak treba da traje najviše četiri meseca, a ako bude po planu Luković u junu treba da počne sa pripremama za novu sezonu. Ipak, neke detalje treba očekivati po povratku igrača verovatno posle vikenda u Beograd.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама