Кошарка Кошарка/Вести

NEKA SE ZA LABORAL TRAŽI KARTA VIŠE (VIDEO)

Izvor: Zvanični sajt KKCZ

Iako će se meč poslednjeg kola D grupe Evrolige između Crvene zvezde Telekom i Laboral Kuće igrati pred praznim tribinama, bez prisustva publike, rukovodstvo crveno-belih ipak je odlučilo da u prodaju pusti simbolične ulaznice za ovu utakmicu. Na ovakvu odluku Crvena zvezda se odlučila posle nepravedne kazne disciplinskog sudije Evrolige kojom je, osim igranjem pred praznim tribinama, Zvezda sankcionisana i novčano u iznosu od čak 50.000 evra.

Ulaznice su u utorak ujutru puštene u prodaju na svim poslovnicama Eventima po ceni od 300 dinara, a sredstva prikupljena ovom akcijom biće iskorišćenja za plaćanje nepravedne kazne disciplinskog sudije Evrolige. U promociju ove akcije uključili su se i svi prvotimci Crvene zvezde Telekom koji su u kratkom, ali atraktivnom video spotu poslali jasnu poruku: „Neka se za Laboral traži karta više. Kupi kartu, pošalji sliku, budi sa nama. Tvoja slika će biti na stolici Pionira. Petak, 19 decembar u 19 časova, jer samo sa vama smo pravi tim. Podrži nas, support us…

Ovaj zanimljiv video u kome učestvuju Markus Vilijams, Nikola Rebić, Nemanja Dangubić, Luka Mitrović, Branko Lazić, Jaka Blažič, Nikola Kalinić, Boban Marjanović, Marko Tejić, Čarls Dženikns, Stefan Jović i Maik Cirbes možete pogledati OVDE, a mi vas pozivamo da sledite poruku Zvezdinih košarkaša i kupovinom simboličnih ulaznica uzmete učešće u ovoj akciji i pomognete Crvenoj zvezdi.

Takođe, podsećamo vas da slanjem vaših fotografija u što većoj rezoluciji (šira strana fotografije 2000 piksela, kvalitet slike 10) na adresu budisanama@kkcrvenazvezda.rs učinićete da u meču protiv Laboral Kuće nijedna stolica u dvorani Pionir ne bude prazna. Vaše fotografije biće postavljene na sedištima u beogradskom hramu košarke, pa iako će se meč igrati bez prisustva publike, Zvezda neće biti sama. Na ovaj simboličan način njeni navijači će biti sa njom. Pridružite se akciji i pokažite vernost voljenom klubu.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама