Фудбал Фудбал/Извештаји и анализе

Pobeda Zvezde na Vračaru

Autor: CZBG

Uspela je naša Zvezda u svojoj nameri i osvojila 3 veoma važna boda, u utakmici protiv protivnika koji nas je pre neki dan izbacio iz Kupa Srbije.

Savladana je ekipa Rada rezultatom 2:1, ali je Zvezda pružila dobru partiju samo u prvih 25 minuta u kojima je i postigla svoje golove.

U tim trenutcima Miloš Bosnačić je servirao lopte kao na tacni, pa je nakon njegovih asistencija Darko Lazović lepim golom načeo današnjeg rivala, da bi po tom Savo Pavićević povisio na 2:0.

Očekivalo se da će Zvezda da nastavi sa takvom igrom i dotuče protivnika, ali na žalost, desilo se ono što se često dešava, ne samo našoj ekipi, nego i mnogim ekipama sa ovih prostora – povlaćenje.

I baš zbog toga usledila je kazna i Rad je smanjio rezultat na 2:1.

Posle tog gola Rada, nije više bilo ozbiljnijih prilika i tako je naša Zvezda sasvim neočekivano (nakon kikseva protiv Voždovca i Partizana) barem na kratko zasela na prvo mesto.

Crvena zvezda: Rajković – Pavićević, Planić, Lazić, Mijailović – Kovačević – Lazović, Katai (od 60′ Ristić), Bosančić (od 86′ Gogić), Pečnik (od 80′ Gavrić) – Rakić

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама