Субота, 4. фебруар, од 16 часова.
Добро знај да увек ту сам ја...
https://www.youtube.com/watch?v=1POJafw3GTs
Poziv da se Beograd "probudi"
Dok je Terze nema vise budjenja...Cak ni u LS ne ocekujem spektakl kao nekada.Jednostavno su previse ogadili Zvezdu svima nama.Ova uprava mora napolje i tacka.
Nije to bila poenta al ajde 😁
Svasta sam u zivotu gledao ali eto prvi put da neko znojanicu za celo (valjda) stavi preko grla poput Borjana.Parola snadji se kako znas i umes...
Ала ће да нас пуне иоле озбиљније екипе. Ово је трагикомедија себичлука и лоше одбране. Ми немамо центарфора и нећемо га имати дуго колико смо играли без десног бека.
Овај Милојевић је можда добар аналитичар, скаут ...шта ли али да буде шеф струке - не.
Терза мађија и Митар неспособни ће нам доћи главе.
Mi ne možemo iz 10 šansi sa 5,6 metara gol da pogodimo
Kakav cirkus sa Milunovicem na kraju
Slabo (nikako) branimo ove povratne lopte (centarsuteve) ka jedanaestercu (+ -2 m).Evo i danas primamo gol iz takve situacije.Tek sta je radio Ludogorec na tu foru...To je direktna posledica loseg postavljanja zadnjeg veznog a i ostalih igraca iz veznog reda koji moraju da budu na toj liniji dodavanja.Nek nam je Bog u pomoc...
Sta reci za Milojevica?Nikad niko (od trenera) u istoriji kluba nije dobio tolike resurse,poverenje i strpljenje kluba a za uzvrat dobio jexno veliko nista...
Људи, браћо, нама је екипа за конференцијску лигу, а не за Лигу шампиона. Шкрипи где год да окренеш. Можда кроз сезону Пруцев, Виго и Азаров нешто и покажу уз Драгу и Ерака, али остало...
Добро знај да увек ту сам ја...
Dočekasmo i ovaj proljećni dio sezone, ali će nam izgleda još dugo biti zima. Mi moramo da promjenimo srednji i napadački red. Prije svega ja sam za to da se mijenjaju i Kanga i Katai. Jednostavno i jedan i drugi carine loptu, a u napadu nemamo nikoga (Pešić je rupetina) i onda nije ni čudo što jedva postižemo golove. Ni Bukari danas nije bio onakav kakav treba da bude, ali bih krila koliko toliko istrpio, samo ovaj trojac jako teško.