Форум

Notifications
Clear all

[Затворено] Куп Србије (финале): Црвена звезда - Чукарички

15 Уписи
10 Корисници
63 Likes
280 Прегледи
ЦЗБГ
(@czbg)
Уписи: 6090
Стара школа Admin
Започео тему

Ево тема, само ставите термин утакмице јер ја стварно од обавеза не знам када шта играмо и не могу ни да стигнем да претражим.

Добро знај да увек ту сам ја...

Написано : 22. маја 2023. 22:46
ЦЗБГ
(@czbg)
Уписи: 6090
Стара школа Admin
Започео тему

Када играмо данас?

Добро знај да увек ту сам ја...

Написано : 25. маја 2023. 17:03
ganac
(@ganac)
Уписи: 1945
Звезда ми је све

• 21:00, почиње текма.

Написано : 25. маја 2023. 19:09
ЦЗБГ reacted
(@fanatik123)
Уписи: 67
Делија

Interesovanje za finale kupa i domaci fudbal generalno pocinje da bude u rangu nekog rukometa ili odbojke... jezivo i zalosno

Написано : 25. маја 2023. 20:45
Fuentess, ganac, ЦЗБГ and 2 people reacted
(@_rygel-xvi_)
Уписи: 1423
Звезда ми је све

Баш ужасна посета.Временске прилике су свакако допринеле томе али опет....Брука искрено.

Написано : 25. маја 2023. 21:22
Fuentess, bari1991, ЦЗБГ and 2 people reacted
(@_rygel-xvi_)
Уписи: 1423
Звезда ми је све

Али каква голчина Доцића!Сигуран сам да је испало случајно,да није имао намеру директно да шутира.Чак и не кривим Борјана за гол,лопта је једноставно била савршено прецизна,пуна спина и ефеа.Кривим га што неће као човек да призна да је примио сјајан гол већ глумата као да је повређен и да је то разлог што је лопта прошла гол линију...

Иначе играмо као и увек код Цокне.Чим наиђе озбиљнији ривал пуцамо по свим шавовима.Звезда би била првак Србије да је било ко од нас форумаша тренер клуба.

This post was modified пре 2 седмице by _Rygel XVI_

Написано : 25. маја 2023. 21:41
Fuentess, bari1991, Splinter and 4 people reacted
Константин
(@konstantin1989)
Уписи: 284
Циганштура

Пешић гњида од човека, одакле њему право да се понаша овако? Надам се да је Бакар гледао ову утакмицу и да је видео какве он волине преузима. Иванић, Пешић, Канга, Виго, Борјан катастрофа, Кангва је тренутно бар 3 пута кориснији од Канге. Победили смо а имам осећај да смо изгубили, да ли је крив Милојевић, Станковић, Терза, Мркела, не знам. Надамо се великом ремонту на лето.

Написано : 25. маја 2023. 23:06
Fuentess, bari1991, Splinter and 5 people reacted
Константин
(@konstantin1989)
Уписи: 284
Циганштура

Посета катастрофа, киша не може бити изговор. Морамо се освестити што пре. 

Написано : 25. маја 2023. 23:07
(@blokovi)
Уписи: 521
Циганштура

Упис од: @_rygel-xvi_

Баш ужасна посета.Временске прилике су свакако допринеле томе али опет....Брука искрено.

Ali zato u nedelju ne brini da će biti gomila ljudi jer će očekivati da će nešto besplatno dobiti. Ne sumnjaj da će biti između 35 i 40 hiljada ljudi 

Написано : 26. маја 2023. 01:49
ganac
(@ganac)
Уписи: 1945
Звезда ми је све

Naš klupski fudbal je na jako niskim granama, regularnost, kvalitet i vrsta fudbala koju gledamo jejadna.

Pešića unatoč dva postignuta gola ne bih zadržavao da sam na mestu Bahara (a mislim da ni on neće). Odakle njemu hrabrost da se onako džiberski ponaša prvo prema Dragoviću a drugo prema tribini. Sinoć smo videli koliko Kanga utiče na igru Zvezde, usporavao je igru, grešio u pasovima i tek sa Kangvom smo zaigrali brže. Prvi gol smo dali tako što smo brzo izveli korner i nismo dozvolili da se odbrana postavi. Šta se dešava sa Mirkom je enigma za mene. Borjan ima dosta zasluga ali je kiksara teška, sinoćnji gol iz kornera je stvar koncentracije. Uđe Rodić i za par minuta dobije žuti karton. 

Написано : 26. маја 2023. 07:40
ЦЗБГ, Fuentess, _Rygel XVI_ and 3 people reacted
bari1991
(@bari1991)
Уписи: 5531
Стара школа

Poseta na finalu kupa treće vezane duple titule dovoljno govori šta navijači misle o radu uprave i nenormalnom dugu.

Написано : 26. маја 2023. 08:28
Slobodan, ЦЗБГ, Fuentess and 4 people reacted
bari1991
(@bari1991)
Уписи: 5531
Стара школа

Упис од: @blokovi

Упис од: @_rygel-xvi_

Ali zato u nedelju ne brini da će biti gomila ljudi jer će očekivati da će nešto besplatno dobiti. Ne sumnjaj da će biti između 35 i 40 hiljada ljudi 

Ne verujem iskreno. 25000 i u dupe da se ljubimo od sreće. 

Написано : 26. маја 2023. 08:34
ЦЗБГ, Fuentess, ganac and 1 people reacted
(@fuentess)
Уписи: 418
Циганштура

Једино лепо синоћ је што је трофеј завршио у витринама Црвене звезде.

Одавно ми се смучила ова сезона. Парадокс, највреднија титула која нас је одвела у групу ЛШ, а овако безвољно никад нисам пратио такмичарску сезону. 
Посета бедна. Није било ни шест хиљада људи. Фактор кише, али и незаинтересованости и разочараности људи.

Нисмо уопште морали да тражимо да финале буде на Маракани, иако је атмосфера била коректна. Чак се на наше инсистирање ово финале померило са планираног 3. јуна за јуче, иако још нисмо били финалисти кад смо тражили то...

Чукарички је успео да утакмицу учини занимљивом. Пре гола су имали стативу, а онда је Доцић сјајно погодио. Борјан комплексаш кренуо да се ваља као да се повредио кад се избламирао. У другом полувремену су имали шансу да буде 2:0, али Аџић није успео ни да шутне. Онда следи преокрет. Чукарички жестоко лимитирана екипа да нам да више од једног гола. Не умеју ни транзициони напад да организују, а добар део времена смо били са 10 играча на њиховом пољу.

Просто не могу да верујем да Милојевић форсира ону глупаву акцију Канге из корнера на прву стативу. И то целе сезоне. Имали смо сијасет корнера из којих нисмо ништа урадили док је он био извођач. Кад је изашао, изједначили смо управо после корнера. 

Написано : 26. маја 2023. 11:05
_Rygel XVI_, Blokovi, Slobodan and 4 people reacted
(@abraham)
Уписи: 476
Циганштура

Упис од: @ganac

Naš klupski fudbal je na jako niskim granama, regularnost, kvalitet i vrsta fudbala koju gledamo jejadna.

Pešića unatoč dva postignuta gola ne bih zadržavao da sam na mestu Bahara (a mislim da ni on neće). Odakle njemu hrabrost da se onako džiberski ponaša prvo prema Dragoviću a drugo prema tribini. Sinoć smo videli koliko Kanga utiče na igru Zvezde, usporavao je igru, grešio u pasovima i tek sa Kangvom smo zaigrali brže. Prvi gol smo dali tako što smo brzo izveli korner i nismo dozvolili da se odbrana postavi. Šta se dešava sa Mirkom je enigma za mene. Borjan ima dosta zasluga ali je kiksara teška, sinoćnji gol iz kornera je stvar koncentracije. Uđe Rodić i za par minuta dobije žuti karton. 

Nista se posebno ne desava sa Ivanicem, sinoc je bio mozda najbolji igrac na terenu. Desava se sa celom ekipom da su sustinski osvojili titulu jos na kraju jesenje polusezone a formalno pre sest kola, da je u tom periodu postalo jasno da se menja trener, da su igraci izneli ove poslednje utakmice na cistu volju i suvi kvalitet, da su neki igraci koji su nas nosili godinama jednostavno prezasiceni i da igraju na autopilotu, da o fudbalu i utakmicama maltene niko vise i ne razmislja, da su svi sezonski pikovi forme stvar proslosti i da niko vise nema nikakav plan da radi bilo sta osim da ceka letnji odmor. Apsolutno se nista ne moze zakljuciti o igri i igracima iz ovih poslednjih utakmica, da se finale Kupa igralo pre dva meseca vecina ovih starijih igraca ne bi uopste bili u konkurenciji za tim posle derbija.

Ovakva organizacija lige mora da se menja ali se nece menjati iako je svima jasno da je ovo stanje s ovolikim brojem klubova neodrzivo i kontraproduktivno za takmicenje. Za nas koji smo se odbacili kvalitetom od ostatka lige cela prolecna sezona je bila antiklimaks do antiklimaksa, kreni-stani-kreni-stani, to je moralo da se odrazi na igrace i njihovu formu.

Написано : 26. маја 2023. 14:12
 Boki
(@boki)
Уписи: 144
Делија

Zsluženo osvojen Kup i dupla kruna. Igra u prvom poluvremenu je bila nikakva. Tek u drugom poluvremenu smo zaigrali dosta bolje i pokazali da smo zasluženo osvajači Kupa. Šiljino ponašanje je zaista grozno. Onako se jedan igrač Zvezde ne smije ponašati.

Написано : 26. маја 2023. 15:25
ronilac, _Rygel XVI_, ganac and 1 people reacted
Скочи на траку са алаткама