Kulibali se vratio. Terzić na aparatima.
I nikom ništa. Taj koji ga je "skautirao" treba da dobije doživotnu zabranu prilaska stadionu Rajko Mitić, blokirati mu broj tel da ne može da zove i naravno ispitati način rada pa ako ima elemenata i krivično da odgovara.
Znam da se to neće desiti ne skoro nego dok sam živ, jednostavno bagra je zasela i zaposela klub i eto tragedije.
Pokrivaju se titulama ali niko ne gleda saldo, niko ne gleda stanje na računu. Pa mi koga god smo doveli nakon godinu - dve nismo mogli da ga prodamo ni u drugu ligu (neke od zemalja liga petice). Sada imamo igrače na lageru koji ne mogu naći nigde angažman van Srbije a da to bude u rangu Zvezde, može tamo neka bliskoistočna ala od kluba koju podržava neki emir, kalif, šah il tako neka egzotika ali ozbiljni klubovi i ozbiljne lige - JOK. To sve govori o struci i menadžmentu kluba.
Jebo im pas mater i ko ih sakupi.
I nikom ništa. Taj koji ga je "skautirao" treba da dobije doživotnu zabranu prilaska stadionu Rajko Mitić, blokirati mu broj tel da ne može da zove i naravno ispitati način rada pa ako ima elemenata i krivično da odgovara.
Znam da se to neće desiti ne skoro nego dok sam živ, jednostavno bagra je zasela i zaposela klub i eto tragedije.
Pokrivaju se titulama ali niko ne gleda saldo, niko ne gleda stanje na računu. Pa mi koga god smo doveli nakon godinu - dve nismo mogli da ga prodamo ni u drugu ligu (neke od zemalja liga petice). Sada imamo igrače na lageru koji ne mogu naći nigde angažman van Srbije a da to bude u rangu Zvezde, može tamo neka bliskoistočna ala od kluba koju podržava neki emir, kalif, šah il tako neka egzotika ali ozbiljni klubovi i ozbiljne lige - JOK. To sve govori o struci i menadžmentu kluba.
Doveo ga Ivica Pavlović. Doveo Bakajoka, Dionija, Markovića, Falka.............. dovodi one koje ne može nigde da uvali. Bofl. Saradnja se nastavlja.
Doveo ga Ivica Pavlović. Doveo Bakajoka, Dionija, Markovića, Falka.............. dovodi one koje ne može nigde da uvali. Bofl. Saradnja se nastavlja.
Sve do jednog "ubod". Ko je Marković? Ne sećam se tog igrača, na kojoj poziciji je igrao?
A mi navijači smo uvek davali podršku nadajući se da su to TA pojačanja koja nam trebaju za iskorak. Zabraniti I. Pavlovića i ime da mu se spomene na Rajku. Ovo je pokazatelj koliko nam je klub nisko pao.
Luka Marković iz Krotone. Trenutno bez kluba. Igrao na poziciji Ivicinog pulena.
Preko njega smo prodali Miloša Vulića koji je tada vredeo 2 mil u najboljim fudbalskim godinama za 800.000 u dve rate.
On i Terza imaju lepu saradnju. Obojica su dobri posle svakog ugovora, samo naš klub propada ali to nije ni bitno.
https://www.instagram.com/p/CoUmRgUIYfo/?igshid=MDM4ZDc5MmU%3D
Stamenić završen , samo da vidimo kada, pošto su pisali da će verovatno od leta tek da igra
Представљање Марка Стаменића - о каријерном путу, квалитетима и манма опширније на чланку: https://www.czbg.net/2023/02/08/marko-stamenic-novozelandski-vunderkind-srpskih-korena/
Александар Драговић је са 6653 минута 5. играч по броју одиграних минута у Лиги Европе свих времена. Са 81 утакмицом, дели 4. и 5. место свих времена.