Neka samo korektno odrađuje našu ligu određen broj utakmica da odmori Rodića, za prvu sezonu i više nego dosta. Ne mogu i dalje da verujem da su se smilovali i doveli rezervnog levog.
Eto razlog da se veruje da će dovesti i desnog 😀
@beli_vuk Ben ima platu 650 K godišnje + ogromne bonuse. Ove sezone bi nas koštao sa doprinosina preko milion evra a neće biti starter. Pišu da očekujemo za njega i obeštećenje između 300 - 500 K dolara što ne bi bilo uopšte loše.
Поред Родића у Јерменију не путују ни Пешић због повреде ложе (читај:физички неспреман) и Иванић који је добио поштеду јер је од свих играча одиграо убедљиво највише од када је почела сезона.
Изгледа да ће Адо ипак да нас појача.
Чекамо да видимо каква ће бити будућност Санога, Крстичића и Николића.
https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/pesic-se-oporavio-ivanic-za-glavobolju-pred-makabi/427565
За ово је крив нико други до без Станковић.Иванић без икакве сумње одиграо највише мечева и минута од почетка сезоне.Није га мењао ни када је све одавно било решено.Можда само једном да се ја сећам.Никако не разумем ту логику тренера да при резултату 3:0 или 4:0 теби кључни играч у везном реду игра цео меч.
https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/pesic-se-oporavio-ivanic-za-glavobolju-pred-makabi/427565
За ово је крив нико други до без Станковић.Иванић без икакве сумње одиграо највише мечева и минута од почетка сезоне.Није га мењао ни када је све одавно било решено.Можда само једном да се ја сећам.Никако не разумем ту логику тренера да при резултату 3:0 или 4:0 теби кључни играч у везном реду игра цео меч.
Možda Ivanić nije ni povređen ali da zainteresovani klub želi da on ne igra više ili što mi je verovatnije da ga mi čuvamo od eventualne povrede koja bi mogla da mu pokvari transfer.
Званично:
Ераковић потписао до 2026.Но и поред тога велика могућност да буде продат на крају квалификација.Чисто да клуб има бољу преговарачку позицију.
Незванично:
Уговор продужио и Славољуб Срнић.
Srniću i Gobeljiću doživotni sa platom kao što je Kataijeva. Kad se tale sa doktorom da imaju šta da podele.
Krstičića umalo da zaboravim.
Pa dokle više ove gluposti,Eraković imao ugovor do 2025 i sad mu produžili do 2026.. Dakle 3 godine pre isteka ugovora mu produžili ugovor za još godinu dana? Zašto?
Mislim sve ja razumem,ali ne mogu nikako da se naviknem na ovaj novi način ugradjivanja u bukvalno sve,i ovo konstantno vredjanje inteligencije gde se više niko ni ne trudi da sakrije namere niti bar da ih prikrije,nego je sve tako na izvolte i očigledno, u fazonu ko vas j može nam se.
To mislim generalno na ceo svet,pa onda našu državu pa i fkcz,dakle ne mogu da uhvatim trenutak kad su bahati i moćni ljudi počeli da se bahate još više i bez ikakve skrivene namere,nekad su bar pokušavali da kad peru pare to nekako sakriju od javnosti,da ne bude toliko očigledno,a ovo sad je bukvalno toliko očigledno da postaje čak neprijatno meni koji nisam dinar u životu "oprao" ili ukrao.
Erakoviću je skočila plata više nego duplo novim ugovorom. To je ok.
Kakve fosne kod nas primaju 400-600 000 evra ne računajući bonus po sezoni a za njega ćemo definitivno dobiti odlično obeštećenje i treba da dobije povećanje plate.
Krstičić, Srnić i Gobeljić dele deo svojih primanja, verovatno i Milunović, Rodić i Borjan ali ne verujem da se neko ugrađuje kod Eraka. U toj varijanti bi mu digli mnogo više primanja.
@bari1991 Ераковић ће отићи за 6-8 милона, сумњам да штопер из наше лиге може да се прода за веће паре.