@czbg pa dobro,primo je i Fener 50 za poluvreme kući od Karšijake pa su ih rutinirali kasnije. Meni deluje da je kkp malo kanalisao energiju u odnosu na početak sezone,gde su na svakoj utakmici kretali baš jako ali se umore i posle ih svi stignu,sad mi deluje da su igrali u nekom laganom ritmu i držali priključak u prvom poluvremenu,a posle kad se lomilo pojačali su odbranu i uložili više energije i prelomiše utakmicu.
Nemoguće je i fizički na ovom nivou sa ovoliko utakmica odigrati svaku utakmicu maksimalno ozbijno 40 min,zato mi i deluje ok priča da pogotovo kući i oni a i mi u prvom poluvremenu ako je moguće budemo čisto tu negde rezultatski, a onda od nekog 25og min dodavati gas,jer eto,protiv Asvela koliko sam skontao smo se potrošili samo tako u prvom pol. pa posle ostasmo bez snage i ovi nas preokrenuše sa -16 ko od šale.
Koliko sam ispratio,svi timovi u EL imaju periode gde ne igraju odbranu i ne troše se previše.šutiraju što više i time postižu lake poene,a kako se kraj bliži onda se uozbiljavaju i počinju da igraju i napad i odbranu.
Milioneri opet pukoše, a taman su mislili nekako da ublaže tugu zbog poraza od nas. Sad se oštre za sledeću nedelju kad nas čekaju u EL.
@cilivili hvala,nego mislio sam dal prenosi neka televizija posto ne mogu da nadjem u programskoj šemi arene i sport kluba
@sensee nemam sport klub , tako da ovde nadjem prenos . A i neznam dal ima ovaj prenos na SK
Mrtvi Armani izgubio od Trenta u gostima jebem ti nebo 😭
Mrtvi Armani izgubio od Trenta u gostima jebem ti nebo 😭
Jesu te oborili na kladionici ili što su protiv nas odigrali 200 posto, pa nisu imali snage za ligaški meč?
Di su sad ovi što su prizivali Fajzera u kkcz?
Pogledajte ga protiv kkp,ubedljivo najlošiji igrač.
Mislim,jasno je da on apsolutno nema šta da traži u EL timu ali opet solidan broj ljudi po mrežama ga je prizivao u kkcz jer je davao par puta po 30 pts.
Di su sad ovi što su prizivali Fajzera u kkcz?
Pogledajte ga protiv kkp,ubedljivo najlošiji igrač.
Mislim,jasno je da on apsolutno nema šta da traži u EL timu ali opet solidan broj ljudi po mrežama ga je prizivao u kkcz jer je davao par puta po 30 pts.
Zato što je Adams bio loš izbor, a Ivanović je u ozbiljnom "kanalu" bio kod VJ, pa je tad delovao Fajzer odlično. Kad se kod Duška Džoni Ivanović promenio za 180 stepeni i doveden Vildoza , opet je bilo jasno koliko je Fejzer neozbiljan , nego u trenutku očaja daj šta daš, samo da je bolje
E sad ako je neko pisao posle Duškovog dolaska , onda je to stvarno neozbiljno
Meč Split - Budućnost, Javor sudija... Malo za jedne, malo za druge 😁