И овде помало о свему 🙂
Добро знај да увек ту сам ја...
Онај Интер је таква лузерска екипа, да је то чудо. Једина им је шанса за успех када би вратили Муриња.
Милан ремизирао са Ђеновом. Показују да имају болне стране и надам се да ће се до двомеча са нама још више распасти. Интер је победио памтим прети за прво место што је добро јер верујем да им онда ни ЛЕ неће бити главни приоритет.
Милан за сада нерешено са Лациом. Било би лепо да изгубе, чисто да имају заостатак за Интером. То би могло да их мало удаљи од амбиција у ЛЕ.
Милан за сада нерешено са Лациом. Било би лепо да изгубе, чисто да имају заостатак за Интером. То би могло да их мало удаљи од амбиција у ЛЕ.
Какве две мртве шансе за Милан. Срећа па су непрецизни 😀
Пу...дадоше га 🙁
Зна ли неко ко преноси меч Јунајтед - Сити?
Кукање, плакање, па опет кукање, плакање и тако у недоглед 🤣
https://twitter.com/i/status/1354909082063425537
Pedofil Vuletić podneo ostavku na funkciju potpredsednika franjevačkog kluba. To ga neće spasiti sudskog gonjenje.
Debeli pedofil gostuje na N1 i kod Olje Bećkoviič, ovaj vikend. Bolesni franjevac će za sve da optužii Crvenu Zvezdu jer ne ume drugačije.
Mada je sad u govnima. Lajao je jako dok ga je čuvao Velja Belivuk. Sada neće smeti do faksa da ode. Voleo bi da dobije za sančesništvo bar jedno pet godina da mu se ispuni životna želja u Zabeli.
Ma jbg imao je blaži potres mozga od pada na pedu kada su uhapsili nevolju i ekipu. Još se nije oporavio od toga.