mislim da ce ovi izbori dosta zavisiti od odluke koja nece biti dogovorena ovde...
Какав је по вама реалан сценарио ових избора? Опет Миловановић(и)?
@miki ја искрено не знам ко ће да стане уз нас. Моја претпоставка је да ће пре Пајић бити изабран, мада Миловаовићи ако поткупе Војводину, онда ће опет они на чело Савеза. Нема ту довољно клубова за лобирање.
Добро знај да увек ту сам ја...
Mislim da pajic nije kandidat nego stojkov,ali je pajic uz stojkova,samim tim nss ce da glasa za njega
Ма овај Савез мора да се расформира јер није урадио апсолутно ништа за напредак хокеја. Мора на чело да дође неко ко зна и хоће, али и ко има добре везе да се неке ствари покрену. Гробари (Савез воде Миловановићи) су уништили хокеј на леду.
Ево, јутрос читам поруку коју сам добио и зашто ли ме не чуди...кренуло се са притисцима на друге клубова да династија Миловановић остане на жели Савеза. И онда треба имати неко поштовање према гробарски свету? Ма никада.
Хокеј на леду – Време је за промене којих бити неће! https://t.co/OLXFH4FleT
— ЦЗБГ портал (@CZBGportal) May 16, 2023
Za celu sezonu odigrano je:
Seniorska liga: neam, nista... samo playoff
U16 - 4 tima, odigrano 3 utakmice (od 12 planiranih)
U14 - 5 timova, odigrano 7 utakmica (od 20 planiranih)
U12 - 4 tima, odigrano 8 utakmica (od 12 planiranih)
Tragikomicno... Pajic je sa privatnom ITHL ligom (koja je zapravo logicna evolucija JHL lige) obesmislio postojanje sva tri regionalna saveza.
Pitanje za IIHF je kako mi uopste mozemo da igramo svetska kad nemamo obaveznu domacu ligu (koja zahteva po pravilima min 3 kluba)?
Један инфо...пре него је Стојкков повукао кандидатуру за председника Савеза, локални политичари се умешали и звали председника једног клуба како не би гласао за Стојкова, а ултиматум били термини и ко зна шта још. Ето ко води Савез. Али није ничија до зоре горела. Уништили су хокеј. Волео бих да сениорског хокеја више не буде никако. Нек им све пропадне када су толико алави, а за узврат не раде ништа. Тако вам је браћо када гробари воде савезе.
Да ли неко зна колико је тачно да Бока Миловановић хоће опет да покрене сениорски погон партизана? И да ли неко има инфо (ако се то деси) ко би осим Звезде, Војводине и партизана био учесник домаће лиге? Да ли су у опште размишља о још некоме јер ово са Звездом и Војводином је досадно свима.
@old-school неки дан сам луо за то, али очито да то наше у клубу и не брине толико јер чујем да ускоро долази делегација Авангарда и то нам је битније.