Одложено
Добро знај да увек ту сам ја...
Ми не играмо лоше, али не знам како ћемо пробити овај њихов бункер.
Него јел овај ТСЦ играо са партизанима?
Добро знај да увек ту сам ја...
Koliko nema ideje to je cudo . Lučić dečko bi mi završio u omladincima ako ne i petlićima koliko je sebičan i mentalno ograničen.
Žali bože para za ove igrače, i dalje ne kapiram Hvanga niti kvari njihovu igru niti nam je plus u tranziciji. Za te pare ovo je mnogo malo od njega .
Moj glavni utisak prvog poluvremena je sebičnost Lučića i njegov epsko sraman promašaj (šut preko gola), kaže forumaš u omladince, da u OFK Beograd. Razočaran sam igrom Ivanića i veoma sporo igramo jernamoni uvek postave zonu a mi ko klenovi (što važi i za stručni štab). Veoma loša igra.
Kad mi neko pomene domace talente odmah podrignem od muke. Hvang i Bukari odigraju savrsenu akciju, spoje Lucica sa golom a nas veliki talenat i majstor na petoparcu je sutne pet metara preko gola. Pravi testament tehnickim mogucnostima nasih igraca, da zalomi pet puta u prazno zna ali da je sutne iz malo nezgodnije pozicije ne bi umeo da mu zivot zavisi od toga.
TSC je stvarno odvratna ekipa, uvek sam mrzeo taj dekadentni fudbal sa deset igraca iza lopte i ispucavanjem na dva igraca napred pa mozda prodje jednom u sto slucajeva. Ako ih prodjes odmah sledi povlacenje za dres, faulovi koji se jedino kod nas jos uvek smatraju "pametnim" a u Evropi su obavezan zuti i tako.
Igramo onoliko dobro koliko se moze protiv ovakvog bloka ali previse malo sansi pravimo jer se preterano komplikuje i pravi dodir vise a to ne moze kad je ovolika guzva ispred gola
Kanga pod hitno da pozove onog njegovog vraca. Ovo sa KK i FK je neka magija
Smenite ga odma
Polomis se da probijes blok i das gol a onda te mrtvi Rodic po ko zna koji put zajebe jer se iskljuci iz utakmice. Uspeo je za dva minuta da napravi zuti Dragovicu i da pusti Djakovca da nam da gol i izjednaci.
Osmorici igraca svaka cast, Rodic, Lucic i Lazar Nikolic su doveli do toga da igramo sa tri igraca manje celu utakmicu.
Kolika je prevara ovaj Bahar pamtiće se i prepričavati dugo.
Kanga pod hitno da pozove onog njegovog vraca. Ovo sa KK i FK je neka magija
Nije magija, nego loše vodjenje klubova i loše poslovanje,a losi rezultati su samo posledica svega toga, nikakve magije i vradzbine.
Hteo sam da napisem: Porodismo se.
I onda kao da sam znao da ce biti ovako.
Jel' da ide ili da ostane?
Sto je najgore nemamo los tim , vec ovaj ne zna da iskoristi kvalitet.
Па ја немам речи какву су ови наши играчи дунстери. Успеш да дођеш до вођства и онда се на свом терену повлачиш уместо да играш високи пресинг и да ломиш њихове играче на средини, а не да их пушташ да праве било какве акције. И то више није до тренера. То је искључиво до менталитета играча, посебно домаћин и ту апострофирам Родића посебно.
Није овај резултат толико катастрофалан колико боли чињеница да смо ми изгубити оне које нисмо смели - Вождовац и Чукарички. ТСЦ ако буде играо како треба морао би помсвим параметрима да победи партизана или барем да игра нерешено са њима.
Једина замерка Бахару ми је та што измене није извршио на полувремену.
Nije naša igra baš toliko loša kao što ovdje pišete. Ja čitave ove sezone vidim da druge ekipe protiv nas debelo grizu što nisu radile u tolikoj mjeri u prethodnim sezonama, dok se onima sa druge strane brda sklanjaju. Naravno, ima propusta, ali prije svega plaćamo danak lošim odlukama oko prodaje i dovođenja igrača. Jeste da bi mi i ovakvi morali da punimo protivnike, ali danas je ovbo bilo jako teško dobiti jer su ovi u većem dijelu meča sa svim igračima bili u svojih 16 metara, a mi duduci ne znamo da primirimo loptu na kraju i da vezemo po terenu kao Siti protiv nas i ubijemo i vrijeme i protivnika.