Форум

Ситуација у Србији,...

Notifications
Clear all

Ситуација у Србији, региону и свету

755 Уписи
29 Корисници
1278 Likes
35.8 K Прегледи
(@nick79)
Уписи: 402
Циганштура

Polako, Podoljak je imao dosta promasaja do sada, uzeti sa velikom dozom rezerve. Ja ne verujem da su svi oni bili tako na gomili u pola noći u “štabu”.

Написано : 3. јуна 2023. 16:55
(@splinter)
Уписи: 858
Звезда ми је све

@nick79 Подољак је имао свакако промашаја, али онај хохловски. Јуриј Подољака је руски блогер, из Сумија родом, који је до сад давао углавном најтачније анализе ситуације и правилно предвиђао развој ситуације на ратишту. Да ли је тачно или није тачно, свакако не верујем да ћемо сазнати у скорије време. Али примећујем да је од тог наводног напада из јавности нестао кирил буданов. Надам се да је отишао на трајни састанак код свог идола бандере

Написано : 7. јуна 2023. 15:51
bari1991 reacted
(@nick79)
Уписи: 402
Циганштура

@splinter Budanov da, nema ga, kao i Zaluzni sto je tesko ranjen. Ja sam komentarisao o velikoj kolicini stranih "instruktora" uhvacenih na gomili, a i ovaj Podoljak je imao promasaja, sto je i ocekivano, nesto mozda i nisu promasaji, vec propaganda itd. 

Написано : 7. јуна 2023. 16:09
Splinter reacted
(@arsenije2205)
Уписи: 159
Делија

https://twitter.com/tviter_advokat/status/1662409698614575105

Јако занимљиво

Написано : 9. јуна 2023. 03:10
(@_rygel-xvi_)
Уписи: 1886
Звезда ми је све

500 турских војника стигло на Косово у претходних неколико дана.Већина распоређена јуче на Север.Искрено не свиђа ми се то.Обично Запад ангажује "нижу" расу када треба обавити неки прљав посао како би што више умањили своје потенцијалне жртве.Што имплицира да је неки већи сукоб итекако могућ и да су већ почели да калкулишу.Могуће и да један дио Кфора не жели слепо да извршава наредбе у корист Албанаца па им требају Турци као декларисани албански заштитници...

Јуче ухапшена три албанска "граничара".Наши тврде да су прешли преко,Курти да су их наши ухватили на Косову.Мени су најреалнија два сценарија:

1.Да су се изгубили у простору,

2.Да су послати да ухапсе неке шверцере на српску територију.

This post was modified пре 3 месеца by _Rygel XVI_

Написано : 15. јуна 2023. 11:47
ganac and bari1991 reacted
bari1991
(@bari1991)
Уписи: 5704
Стара школа

Упис од: @_rygel-xvi_

500 турских војника стигло на Косово у претходних неколико дана.Већина распоређена јуче на Север.Искрено не свиђа ми се то.Обично Запад ангажује "нижу" расу када треба обавити неки прљав посао како би што више умањили своје потенцијалне жртве.Што имплицира да је неки већи сукоб итекако могућ и да су већ почели да калкулишу.Могуће и да један дио Кфора не жели слепо да извршава наредбе у корист Албанаца па им требају Турци као декларисани албански заштитници...

Јуче ухапшена три албанска "граничара".Наши тврде да су прешли преко,Курти да су их наши ухватили на Косову.Мени су најреалнија два сценарија:

1.Да су се изгубили у простору,

2.Да су послати да ухапсе неке шверцере на српску територију.

Redovna smena NATO trupa. Bili su već Turci na Kosovu sasvim korektni. 

Turci ne vole ni Šiptare ni Albance. 

Написано : 15. јуна 2023. 12:37
Slobodan and _Rygel XVI_ reacted
bari1991
(@bari1991)
Стара школа

Земље НАТО-а могле би да испоруче застареле примерке ловаца Ф-16 Украјини, а њихово одржавање вероватно ће коштати Кијев стотине милиона долара годишње, пише агенција Блумберг.

"Док су савезници успели да смање првобитне трошкове, понудивши авионе из постојећих флота... одржавање тих застарелих Ф-16 у ваздуху потенцијално би могло да достигне стотине милиона долара годишње“, пише агенција.

Какви липицанери ови Наци Укри. На крају ће остати потпуно без земље.

Написано : 19. јуна 2023. 10:20
(@_rygel-xvi_)
Звезда ми је све

Неће их коштати одржавање ништа.То су авиони за једнократну употребу...

Написано : 19. јуна 2023. 10:35
ganac and bari1991 reacted
bari1991
(@bari1991)
Стара школа

https://youtu.be/M1tGFIUKMWM?list=RDCMUC0_-PN0nJAZILYyzh59heIA

Slava Rusiji

Написано : 19. јуна 2023. 11:18
_Rygel XVI_ and Splinter reacted
(@_rygel-xvi_)
Звезда ми је све

Ови решили да уђу на Север пошто пото...

This post was modified пре 3 месеца by _Rygel XVI_

Написано : 23. јуна 2023. 15:38
ganac reacted
ganac
(@ganac)
Уписи: 2092
Звезда ми је све

Pa šta te čudi, i ameri (od ambasadora do specijalnog izaslanika) i Lajčak nam govore da je to svršena stvar i da moramo priznati KiM, kao i da oni ne pritiskaju Šiptarskog lidera Kurtija.

To znači da žele da isprovociraju oružani sukob ili da dođe do egzodusa preostalih Srba.

Написано : 23. јуна 2023. 17:40
(@_rygel-xvi_)
Звезда ми је све

@ganac Они ће ући.Само да видим шта ће поводом тога (не)учинити Вучић...Ово додељивање Експа засигурно није Србија добила због претњи Вучића да ће увести војску на Косово.Превео је Србе доље на Косову жедне преко воде.

This post was modified пре 3 месеца 2 times by _Rygel XVI_

Написано : 23. јуна 2023. 17:49
Veverica and ganac reacted
(@dexso84)
Уписи: 198
Делија

Kakvo samouništenje Rusije! Počinjem da mislim da oni ne bi mogli da izađu na kraj ni sa nekim zapadnim ulicama, a ne sa NATO. Vagner osvaja sve gde se pojavi. Potpuni raspad sistema.

Написано : 24. јуна 2023. 15:23
_Rygel XVI_ and Veverica reacted
(@_rygel-xvi_)
Звезда ми је све

Судећи по Пригожиновим речима јуче класичан западни агент...Као да нам није довољно лоше него нам треба још и ова геополитичка игранка и самоуништење Русије.

Написано : 24. јуна 2023. 17:50
ganac
(@ganac)
Уписи: 2092
Звезда ми је све

Не секирајте се. Где може 25000 против милион војника. Спржиће их ако треба. Брзо ће то смирити Путин, Суровикин и Герасимов.

Написано : 24. јуна 2023. 18:44
Page 48 / 51
Скочи на траку са алаткама