https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2023&mm=03&dd=29&nav_id=2310053
Имамо новог тренера.Рекао бих одличног новог тренера.Наравно нема никаквих гаранција да ће имати великих успеха али након Милојевића барем има наде за овај тим...
Iz naseg dvomeca ostao mi je utisak da je ovaj lik maltene izraelski Vladan Milojevic, velemajstor counterpunch fudbala cija ekipa igra veoma disciplinovano, ima jasnu hijerarhiju u igri i igraci su spremni kao komandosi. Verujem da ce dobro postaviti ekipu za Ligu Sampiona ali bice zanimljivo videti kako ce se izboriti sa igranjem u nasoj ligi protiv duplih blokova na prostoru od 40 metara po dubini jer ne verujem da se sa tim ranije suocavao.
Није ово лоша опција. Видећемо да ли ће се и остварити.
Добро знај да увек ту сам ја...
Надам се да је истина. Размишљао сам о њему или Педру Мартинсу као доброј опцији.
Детаљи преговора са Бараком Бахаром: https://www.czbg.net/2023/03/29/detalji-pregovora-zvezda-baharu-nudi-dvogodisnji-ugovor-i-milionsku-platu/
Potpuno je očekivano bilo da se bacimo u potragu za novim trenerom.Dobro rešenje,dominirao je po Izraelu sa Ber Ševom i sada sa Haifom.Ima sličan stil kao Trpišovski,trener Slavije iz Praga.Puno trčanja,presing,na gol više.
Verujem da će sprovesti čistku igračkog kadra,s obzirom da se dosta piše o njegovoj čeličnoj disciplini.
Apsolutno sam zadovoljan izborom.
Ево и Моцарта са инсајдерским информацијама о детаљима уговора
Ево и Моцарта са инсајдерским информацијама о детаљима уговора
Balerina smanjuje štetu.
Izraelska informacija mi deluje verodostojnije. Čak smo i obeštećenje za trenera platili.
Ima se može se.
@bari1991 Мада и добар дио тамошњих медија истицаo је цифру од 700 000 е за годишњу плату као првобитну информацију.Али тешко да остатак стручног штаба ради за 250 000е.Ту ми делује да су израелски медији ближи истини са цифром од 500 000 е укупно за тројицу његових помоћника.Такође верујем да би Бахар са одређеним бонусима могао изаћи на тих милион евра.С тим да би најтежи био онај за учешће у ЛШ.Можда треће место у групи?
Да ли вреди тога?Видећемо.Без обзира на све трзавице ове сезоне овај тим није уопште лош.За сада ми делује да су најслабије тачке задњи везни и нападач.Адо је у репрезентативном дресу показао да може да игра на високом нивоу,ако се врати до јесени макар на 90% претходног нивоа ми смо тај проблем решили.Остаје нападач.Незванично потписан предуговор са Красоом.Долази и Олајинка а по свему судећи Букари ће бити продат.Осим ако тренер то стопира.Шта може Бахар са овим саставом зависи од везе коју оствари са тимом за кратко време.Наравно и среће на жребу ЛШ.
Колико год да је, клуб мора имати пристојног тренера. Добар тренер је најмања и уједно најисплативија инвестиција. Надам се да ће једног лепог дана наши клубови по разним спортовима то укапирати. Овај јевреј се чини као одличан тренер
Zašto nismo vratili original Milojevića ?
Nije problem plata i Deki je u zadnjoj sezoni imao 800.000 + bonusi za uspehe u Evropi.
Ja se bojim da je Bahar doveden kao alibi za neuspeh u L.Š. koji je neminovan.
@bari1991 Мада и добар дио тамошњих медија истицаo је цифру од 700 000 е за годишњу плату као првобитну информацију.Али тешко да остатак стручног штаба ради за 250 000е.Ту ми делује да су израелски медији ближи истини са цифром од 500 000 е укупно за тројицу његових помоћника.Такође верујем да би Бахар са одређеним бонусима могао изаћи на тих милион евра.С тим да би најтежи био онај за учешће у ЛШ.Можда треће место у групи?
Да ли вреди тога?Видећемо.Без обзира на све трзавице ове сезоне овај тим није уопште лош.За сада ми делује да су најслабије тачке задњи везни и нападач.Адо је у репрезентативном дресу показао да може да игра на високом нивоу,ако се врати до јесени макар на 90% претходног нивоа ми смо тај проблем решили.Остаје нападач.Незванично потписан предуговор са Красоом.Долази и Олајинка а по свему судећи Букари ће бити продат.Осим ако тренер то стопира.Шта може Бахар са овим саставом зависи од везе коју оствари са тимом за кратко време.Наравно и среће на жребу ЛШ.
Ovaj tim je katastrofalan. Nemoj meriti kvalitet tima na našoj ligi.
Videćeš koliko si bio u zabludi kada počne L.Š.
Zašto nismo vratili original Milojevića ?
Nije problem plata i Deki je u zadnjoj sezoni imao 800.000 + bonusi za uspehe u Evropi.
Ja se bojim da je Bahar doveden kao alibi za neuspeh u L.Š. koji je neminovan.
Zato sto je Milojevic sasvim prosecan trener, nego mi kad se tako uhvatimo za neke trenere iz proslosti ponasamo se kao da drugi treneri uopste ne postoje. Koji ce nam kurac Milojevic i zasto bismo ga vracali? Njegova poslednja sezona u Zvezdi je bila horor sto se igre tice a imali smo bar dvostruko bolji tim od najblize konkurencije. Igra nam se svodila na Ben - Marin - Ben - Marin iz utakmice u utakmicu.
A i od velike pomoci je to sto u momentu kad dovodimo trenera koji nas je pre dve sezone oduvao s terena prorokujemo propast i dozivljavamo ga kao "alibi za neuspeh u LS" (sta god to znacilo) umesto da coveku damo podrsku i ponadamo se da ce da uspe. Valjda bismo s mocnim Milojevicem osvojili LS.
Звезда је прерасла Милојевића и мора да трага за неком харизматичним решењем, а овај Јеврејин то може да буде. На крају крајева, једна од најбољих епизода са страним тренерима била је она са Зенгом. Можда овај може да продрма екипу, али превасходно мислим да ће морати да најури неке играче које ја лично више не могу да смислим у Звезди, посебно сада када се зна да буше тренера.
Добро знај да увек ту сам ја...
"Ovaj tim je katastrofalan. Nemoj meriti kvalitet tima na našoj ligi.
Videćeš koliko si bio u zabludi kada počne L.Š."
Овај тим је готово на свакој позицији јачи од оног који је рецимо имао Владан Милојевић док смо учествовали у ЛШ.То што нема тренера да заведе ред и извуче максимум вероватно је и до управе која све до јуче није била у стању да омогући да на клупи седи крштен стручњак(нека не "замери" Бахар ово "крштен".Делује ми по имену и презимену муслиман.Ето која вероватноћа да ће у српској лиги једина два Израелца (Бибарс Натхо и Бахар) бити муслимани поред толико Јевреја у Израелу)
Мени већ сада делује да ће највећи проблем бити са Кангом и Катаијем.Два играча која играју на класу али са великом дозом неодговорности у дефанзиви.Мислим да Бахар тако нешто неће толерисати ни у српској лиги.Као што не верујем да ће њих двојица мењати ћуд преко ноћи.Евентуално да се Канга пребаци напред а Катаи по потреби улази у игру када се јури резултат.Све ово наравно у ЛШ.