Више се плашим нас самих него Партизана.
Време је за победу. Бољи смо осетно, без икаквог претеривања.
Победа не би смела да дође у питање.Реално све испод рутинских 2:0 је срамота за Звезду обзиром на квалитете тимова.И умор против Ситија не сме бити изговор.Убедљива победа против гробља би била сјајан замајац пред одлучујуће мечеве у ЛШ.
Ево да се упишем и на фудбалску секцију форума!
И претходних неколико година је квалитет био на нашој страни али на ЈНА нисмо урадили ништа.
Велики сам скептик пред овај меч и сматрам да ће опет бити неки реми. Они ће ући агресивно, ми на то нећемо одговорити адекватно и биће као и увек 0:0 или 1:1. Чак страхујем и да ће их усрати нека контра или прекид па можда и добију 1:0 али то баш тешко.
Сума сумарум - они не знају, а ми не можемо победити јер вечито сами себе укопамо.
Е сад ако приступ буде као и против Ситија друга ће се песма певати али то је једно велико ако.
Победа не би смела да дође у питање.Реално све испод рутинских 2:0 је срамота за Звезду обзиром на квалитете тимова.И умор против Ситија не сме бити изговор.Убедљива победа против гробља би била сјајан замајац пред одлучујуће мечеве у ЛШ.
Na kakav umor, imaju 8 dana pauze, odložili smo utamicu za vikend sa TSC-om
Nadam se pobedi jer ipak ćemo imati dosta stranaca u prvih 11 , a i trener je stranac, pa ne očekujem jajarenje i igru na 0:0 ili "bunker" kad povedemo 1:0. A i to što su ispred nas jer razlog više da igramo i nestajemo kao što nije Nordsjeland
Mulj je to, ma ustvari zivo blato. Videcemo kako ce se Jesha i stranci snaci u tome.
И ми и они ћемо ићи на чекалицу и контре. Чија одбрана прва пукне, тај вероватно губи дерби. Очекујем мало голова, стандардно за дерби, до 3 максимално. Наша предност је што смо можда малко мање бушни позади од њих. Ми смо лоши позади, али бих рекао да су гори од нас. Не игра им Шћекић који традиционално добро игра дербије. Треба испровоцирати ону мазгу Белића да што пре добије картон да му се умири агресивност. Волео бих Олајинику од првог минута, имам осећај да би могао да их избуши.
Ne svidja mi se ni malo atmosfera pred derbi. Da su ovo neke prošle godine, kada su nas stvarno krali, mogao bih da razumem, ali sa ovakvom ekipom koju imamo nikakve sudije tu protivniku ne bi pomogle. Ali ne mogu da verujem da se nama u redove uvukla nesigurnost ili strah od derbija zbog nekig sudije. Mi ovu utakmicu moramo dobiti i to sa osetnom razlikom, a ako se ne pobedi onda je nešto drugo u pitanju a to samo moramo u svojim redovima raščistiti.
Срђан Јовановић нас јесте пар пута оштетио и пар пута погурао Партизан, али ово је само блеф Звездана Терзића као поткрепљење ранијег захтева да се смени Судијска комисија.
Nadam se da je tako. Meni bitno da on odsudi kako treba , da ne bude ništa tendenciozno, da bude sve do nas, pa da pokažemo da smo bolji
Pa kradu franjevci vise nego ikad. Ok, nemaju Dzombu i Vucurevica u Upravnom odboru i u lozi i nisu im BSK, Smederevo-Sartid, Hajduk Kula, Buducnost Banatski Dvor, Rad, Metalac Gornji Milanovac filijale kao u vreme tole VOLE lige ali guraju ih zestoko, pelnatizan ponovo radi i dolaze im iz 2 u 1 prelazi samo tako.
Dok su kod nas uglavnom lepe devojke u medijima koje se ili bave decom ili prate razne aktivnosti nasih igraca ili iste intervjuisu, oni imaju histericne podkaste, Bivisa i Batheda dve kreature koje idu na randevue i naravno tu je i navijac Sakramenta i Reala, pogano odvratno govedo, koji svi zastupaju jugo-ustaske interese i konstantno podrivaju Zvezdu.
Tako da situacija nije uopste naivna, zakulisne radnje se odvijaju punom parom i igraju se razne igre. Meni licno su sve, neke manje neke vise, opcije realne. Tvrdo u neregularnim uslovima i x, da franjevci odu na 7 viska ili da se dozvoli da se regularno igra fudbal, da trener shvati gde je, da se igraci trgnu i da ih odvalimo.
Тенденције Срђана Јовановића у суђењу Звезди и Партизану и анализа Терзићевог тајминга: https://www.czbg.net/2023/09/25/terzic-vs-jovanovic-izmedju-blefa-i-argumenata/