Форум

Notifications
Clear all

[Закачено] Суперлига Србије 27. коло: Напредак - Црвена звезда

14 Уписи
11 Корисници
39 Likes
184 Прегледи
ЦЗБГ
(@czbg)
Уписи: 5902
Стара школа Admin
Започео тему

Недеља, 19. март, од 17 часова.

Добро знај да увек ту сам ја...

Написано : 18. марта 2023. 19:10
(@fantom-mijovic)
Уписи: 14
Делија почетник

Verovatno nas čeka težak teren u Kruševcu,motivisan domaćin posle dobrih rezultata u poslednje vreme.

Vidim da se najavljuju Rakonjac i Pešić u špicu,Veljko Nikolić u vezi,bez Kange i Borjana koji su već otišli u svoje nacionalne selekcije.

Uopšte nisam ljubitelj formacije sa dva napadača,protiv Pazara je to dosta smušeno bilo,ali možda će Milojević probati Pešića kao nekog polušpica,videćemo.

Pogotovo nisam ljubitelj igre Veljka Nikolića.Dobio je dosta prilika ovog proleća i uvek gledamo isto,bez ikakve naznake da će odigrati dobro.Nema volju,želju,alibi igra,prvom do sebe.Iako je obećavao kad se pojavio u prvom timu.On je možda čak i nazadovao u odnosu na sezonu 2020/21.Ozbiljno treba rešiti njegov status na leto,a nije više toliko i mlad,24.puni ove godine.

Očekujem tvrdu utakmicu sa puno prekršaja,ali bilo bi dobro uzeti tri boda pred pauzu.

Написано : 19. марта 2023. 13:37
(@_rygel-xvi_)
Уписи: 1231
Звезда ми је све

Да ли се ово ради кров на северној трибини стадиона у Крушевцу?

Написано : 19. марта 2023. 17:42
(@fantom-mijovic)
Уписи: 14
Делија почетник

Kao što sam i očekivao.Tvrda utakmica,a teren je užasan.Travnata podloga u Kruševcu i u Surdulici su verovatno ubedljivo najgore u ligi.

Mi bez Kange koliko god ume da iznervira ne možemo nikog rutinski dobiti.I to je ogroman problem.

Što se tiče utakmice,pristup u drugom poluvremenu je krajnje sramotan,osim trenutka inspiracije Kataija i pogodjene stative,mi nismo šansu imali.

Na kraju o treneru.Onako nešto se ne sme nikako izjaviti javno za medije,to ne priliči nikom.Zato postoji svlačionica pa tamo imaš potpuno pravo da svakom u lice kažeš šta imaš.Svakako ovaj kiks ide i njemu na dušu.Potpuno pogrešne izmene,pa tumbanje formacije,nema mesta eksperimentima.

Svakako,ide manja pauza,neki igrači će se osvežiti,pa da u stilu završimo sezonu sa duplom krunom.

Написано : 19. марта 2023. 19:47
ЦЗБГ, Splinter, _Rygel XVI_ and 1 people reacted
(@fuentess)
Уписи: 329
Циганштура

Зашто гледам Цокну, а видим микс Шамроја и Ане Брнабић?

Није проблем (к)икс на оваквој бодовној предности, него потпуна безвезност у избору играча и у игри. И онда он пребацује кривицу на играче.

Па човече, месецима си ту и нема твог печата у игри. Код Владана Милојевића сам тачно знао шта се игра, код Декија исто. Ова Цокнина Звезда не личи сама на себе у две разлитиче утакмице. Све је ад хок, нема никаквог система. И онда се он ту као ишчуђује, тражи туђу одговорност, а своју не види јер блене у неку сумануту статистику. 

Изгубљен у некој својој реалности. Он је предводећи Малме испао од Жалгириса па се чудио што му нису дали прилику него отказ. И сад треба да чекамо да нам уништи оно што су претходници за коефицијент радили мукотрпно. Срећом нема квалификација за нас овог лета. Он је заправо засрао кад је са клубом из првог шешира завршио као последњи у групи Лиге Европе, али му то изгледа нико није замерио. А нашао се увређеним што се дигла паника после припремне утакмице против Лудогореца.

Написано : 19. марта 2023. 19:51
Splinter, Slobodan, Fantom Mijovic and 2 people reacted
ЦЗБГ
(@czbg)
Уписи: 5902
Стара школа Admin
Започео тему

Ја сам гледао на прескок. На почетку ми се чинило да играмо течније него ли иначе, али преварио сам се. Ипак, могли смо себи ово да приуштимо јер немамо више никакав притисак.

Добро знај да увек ту сам ја...

Написано : 19. марта 2023. 19:58
(@abraham)
Уписи: 368
Циганштура

...

This post was modified пре 1 седмица by Abraham

Написано : 19. марта 2023. 20:13
(@blokovi)
Уписи: 429
Циганштура

Упис од: @czbg

Ја сам гледао на прескок. На почетку ми се чинило да играмо течније него ли иначе, али преварио сам се. Ипак, могли смо себи ово да приуштимо јер немамо више никакав притисак.

Jeste tečno, ali prilično sporo, tako da je bilo bezopasno, nego je sevnuo gol iz kontre 

Написано : 19. марта 2023. 20:39
Fuentess, Fantom Mijovic, ganac and 1 people reacted
 Boki
(@boki)
Уписи: 135
Делија

od ovog meča se nije moglo očekivati ništa više od viđenog. Loš teren, izmješan sastav, nedostatak prave motivacije. Ipak, na kraju je Milojević rekao da su neki igrači jaki na riječima, ali slabi na djelima i da će (tako sam ja skonto) vjerovatno da lete iz kluba na kraju sezone.

Написано : 19. марта 2023. 21:12
ЦЗБГ reacted
(@splinter)
Уписи: 658
Циганштура

Први који треба да лети је управо Милојевић. Такав изговор од тренера никад нисмо имали на клупи.

Написано : 20. марта 2023. 08:31
Fantom Mijovic, bari1991, Slobodan and 4 people reacted
(@ronilac)
Уписи: 17
Делија почетник

Nisam gledao utakmicu ali vrlo je ruzno i neprofesionalno da se tako nesto izjavi pred kamerama, to se resava u 4 zida izmedju sebe a ne ovako, ispada da pravda sebe i svu krivicu prebacuje na igrace a on jadan bezgresan... to ne radi trener Zvezde. 

Написано : 20. марта 2023. 13:50
(@abraham)
Уписи: 368
Циганштура

Упис од: @ronilac

Nisam gledao utakmicu ali vrlo je ruzno i neprofesionalno da se tako nesto izjavi pred kamerama, to se resava u 4 zida izmedju sebe a ne ovako, ispada da pravda sebe i svu krivicu prebacuje na igrace a on jadan bezgresan... to ne radi trener Zvezde. 

Moze i javno ali nema potrebe. Covek je trener, sve sto treba da uradi je da takve igrace ne stavlja u tim. Ovo nije prvi put da postavlja pitanje motivacije pojedinih igraca, poceo je s tim jos na pripremama, a ja ne vidim da se sastavi timova mnogo menjaju.

Написано : 20. марта 2023. 15:32
ganac reacted
(@celuloid)
Уписи: 5
Делија почетник

Ми ћемо титулу свакако освојити, а највероватније и дуплу круну, то се не доводи у питање. Међутим, са овим саставом и овако неповезаном, неодређеном и недореченом игром, једна Викторија Плзен ће нам дати 4 комада, остале да не помињем. Зна се да риба смрди од главе, и кад већ не иду они који треба да иду, онда је тренер први на листи за одстрел. Е, сад, тренер се пред извесну ЛШ мења на зиму, да се уигра са тимом, види шта му треба и како стоје ствари, а не овако, али код нас је апсолутно све накарадно, па зашто не би било и ово.

Све би било ОК да се има неки план и да се узете паре имало дају у клуб, онда би се имало и за дугове и да се доведу људски играчи (падају ми на памет Лазовић и Ђуричић, на пример, пошто је извесно да ће испасти), те квалитетни шпицеви, али ми гледамо вртење у круг из године у годину, све безидејнији и све гори фудбал који смо неко време мало извукли на Станковићево звездаштво и о-рук. Ако је циљ само пласирати се и бити бољи на табели од гробља после толиких година тзв. доминације, не ваља нам посао. И ја бих могао да водим екипу онако како је води овај дилетант, 25 година играм менаџера, још од Максима Цигалка и екипе.

Написано : 20. марта 2023. 16:01
Fantom Mijovic, bari1991, Splinter and 3 people reacted
bari1991
(@bari1991)
Уписи: 5461
Стара школа

Упис од: @boki

od ovog meča se nije moglo očekivati ništa više od viđenog. Loš teren, izmješan sastav, nedostatak prave motivacije. Ipak, na kraju je Milojević rekao da su neki igrači jaki na riječima, ali slabi na djelima i da će (tako sam ja skonto) vjerovatno da lete iz kluba na kraju sezone.

To letenje igrača sa višegodišnjim ugovorima znači samo jedno. Potrošiće doktor i više od novca koji ćemo dobiti za L.Š.

Čujem da je dosta već od tog novca eskortovao. 

Написано : 21. марта 2023. 13:18
Скочи на траку са алаткама