Форум

Notifications
Clear all

Бивши играчи и тренери Црвене звезде

442 Уписи
34 Корисници
862 Likes
22.6 K Прегледи
(@abraham)
Уписи: 368
Циганштура

Resena je i ta misterija Mustafine ogromne minutaze na pripremama, mada to i nije bila neka misterija. Eto za sta nama sluze pripremne utakmice.

Написано : 7. фебруара 2023. 15:03
ganac reacted
ganac
(@ganac)
Уписи: 1845
Звезда ми је све

I sve to Milojević bez pogovora izvršava, zato smo i  izgledali tako na otvaranju "proleća", sebični, neuigrani i bez akcija.

P.S. sada kada nadujemo neku jadnu ekipu tipa Koubara ili one novosađane opet će po štampi da se plasiraju lažni hvalospevi kako nam igraju sve sami Mesi i Ronaldo a u špicu ni manje ni više nego Benzema.

Написано : 7. фебруара 2023. 19:06
Slobodan reacted
bari1991
(@bari1991)
Уписи: 5461
Стара школа

Dioni nas dobio na sudu. Trebamo da mu isplatimo nešto preko pola miliona evra. 

Ivica Pavlović like this. 

Написано : 9. фебруара 2023. 09:44
ganac reacted
(@dexso84)
Уписи: 36
Делија почетник

A izgleda da se naša odbrana bazirana na koroni i na tome da je Dioni tri puta došao pijan na trening. Naravno, bez ikakvog dokaza smo to tvrdili. I svi zadovoljni. Dioni i menadžer za koje me ne bi čudilo da imaju dogovor sa Terzićem da se ispumpaju pare, advokati koji su profitirali bez trunke truda... 

Написано : 9. фебруара 2023. 10:08
Splinter and bari1991 reacted
bari1991
(@bari1991)
Стара школа

Platili bi manje za oko 150.000 evra da nismo išli na suđenje pa moramo da platimo i te troškove, pa troškove advokata obe strane, pa kamate...... ali bože moj, ne plaćaju iz svog džepa. 

Написано : 9. фебруара 2023. 10:20
ganac reacted
(@_rygel-xvi_)
Уписи: 1231
Звезда ми је све

Нека неко заустави овог манијака на челу Звезде док не буде касно.

Написано : 9. фебруара 2023. 11:46
Splinter and ganac reacted
bari1991
(@bari1991)
Стара школа

Упис од: @_rygel-xvi_

Нека неко заустави овог манијака на челу Звезде док не буде касно.

Kasno je u normalnoj zemlji. Naš dug je veći sada nego kada je on došao ali će nam nadamo se država da mune kintu za preživljavanje i licence a nastaviće pojedinci da ispumpavaju novac preko fiktivnih ugovora i aneksa. 

Zvezde je kasica prasica za pojedince. 

Написано : 9. фебруара 2023. 12:06
ganac and _Rygel XVI_ reacted
(@fuentess)
Уписи: 329
Циганштура

Stanković uzeo bod protiv Intera. Bilo mi je očekivano da to može da se desi, jer obično legende kluba koje se nađu na drugoj strani ulože iznadprosečne napore da pripreme utakmicu do perfekcije. Lep podstrek za dalji tok sezone posle one gluposti protiv Monce. I dalje su daleko od opstanka, ali im je samopouzdanje poraslo i dočekuju Bolonju u narednom kolu.

Написано : 14. фебруара 2023. 09:13
Blokovi and ЦЗБГ reacted
(@blokovi)
Уписи: 429
Циганштура

@fuentess je l' on beše debitovao na klupi bodom protiv Bolonje?

Написано : 14. фебруара 2023. 14:18
(@fuentess)
Уписи: 329
Циганштура

@blokovi Da. Gledao sam samo prvo poluvreme te utakmice, Sampdorija nije pošteno ni šutnula ka golu ali su posle došli do izjednačenja. Prvi put sam tad gledao Sampu u ovoj sezoni i bilo mi je jasno da bi opstanak u Seriji A bio veći podvig za Dekija, nego da je sa Zvezdom ušao u LŠ.

Написано : 14. фебруара 2023. 16:22
Blokovi reacted
(@popaj88)
Уписи: 34
Делија почетник

Kasalica i Kaludjerovic u mom Ofk-u.Lepo je za cuti,a sta cemo videti,to jos ne znamo...

Написано : 15. фебруара 2023. 11:45
(@zvezdanko)
Уписи: 400
Циганштура

Komada 2 metnuo veceras u Bragi Sofijin Toy Boy.

Написано : 16. фебруара 2023. 20:49
(@blokovi)
Уписи: 429
Циганштура

Упис од: @zvezdanko

Komada 2 metnuo veceras u Bragi Sofijin Toy Boy.

Čemu ovakvo vređanje ? Da li ti se čovek nešt lično zamerio?

Написано : 17. фебруара 2023. 03:39
(@_rygel-xvi_)
Уписи: 1231
Звезда ми је све

@blokovi Реално коју је спонзорушу оженио и заслужује да га вређа...Али то је његов проблем..

Написано : 18. фебруара 2023. 12:49
ЦЗБГ
(@czbg)
Уписи: 5902
Стара школа Admin
Започео тему

@_rygel-xvi_ жене играча, било спонзоруше или не, нису тема спортских прича, па с тога нема потребе за вређањем.

Добро знај да увек ту сам ја...

Написано : 18. фебруара 2023. 13:11
Blokovi reacted
Page 29 / 30
Скочи на траку са алаткама