Resena je i ta misterija Mustafine ogromne minutaze na pripremama, mada to i nije bila neka misterija. Eto za sta nama sluze pripremne utakmice.
I sve to Milojević bez pogovora izvršava, zato smo i izgledali tako na otvaranju "proleća", sebični, neuigrani i bez akcija.
P.S. sada kada nadujemo neku jadnu ekipu tipa Koubara ili one novosađane opet će po štampi da se plasiraju lažni hvalospevi kako nam igraju sve sami Mesi i Ronaldo a u špicu ni manje ni više nego Benzema.
Dioni nas dobio na sudu. Trebamo da mu isplatimo nešto preko pola miliona evra.
Ivica Pavlović like this.
A izgleda da se naša odbrana bazirana na koroni i na tome da je Dioni tri puta došao pijan na trening. Naravno, bez ikakvog dokaza smo to tvrdili. I svi zadovoljni. Dioni i menadžer za koje me ne bi čudilo da imaju dogovor sa Terzićem da se ispumpaju pare, advokati koji su profitirali bez trunke truda...
Platili bi manje za oko 150.000 evra da nismo išli na suđenje pa moramo da platimo i te troškove, pa troškove advokata obe strane, pa kamate...... ali bože moj, ne plaćaju iz svog džepa.
Нека неко заустави овог манијака на челу Звезде док не буде касно.
Kasno je u normalnoj zemlji. Naš dug je veći sada nego kada je on došao ali će nam nadamo se država da mune kintu za preživljavanje i licence a nastaviće pojedinci da ispumpavaju novac preko fiktivnih ugovora i aneksa.
Zvezde je kasica prasica za pojedince.
Stanković uzeo bod protiv Intera. Bilo mi je očekivano da to može da se desi, jer obično legende kluba koje se nađu na drugoj strani ulože iznadprosečne napore da pripreme utakmicu do perfekcije. Lep podstrek za dalji tok sezone posle one gluposti protiv Monce. I dalje su daleko od opstanka, ali im je samopouzdanje poraslo i dočekuju Bolonju u narednom kolu.
@fuentess je l' on beše debitovao na klupi bodom protiv Bolonje?
@blokovi Da. Gledao sam samo prvo poluvreme te utakmice, Sampdorija nije pošteno ni šutnula ka golu ali su posle došli do izjednačenja. Prvi put sam tad gledao Sampu u ovoj sezoni i bilo mi je jasno da bi opstanak u Seriji A bio veći podvig za Dekija, nego da je sa Zvezdom ušao u LŠ.
Kasalica i Kaludjerovic u mom Ofk-u.Lepo je za cuti,a sta cemo videti,to jos ne znamo...
Komada 2 metnuo veceras u Bragi Sofijin Toy Boy.
Komada 2 metnuo veceras u Bragi Sofijin Toy Boy.
Čemu ovakvo vređanje ? Da li ti se čovek nešt lično zamerio?
@blokovi Реално коју је спонзорушу оженио и заслужује да га вређа...Али то је његов проблем..
@_rygel-xvi_ жене играча, било спонзоруше или не, нису тема спортских прича, па с тога нема потребе за вређањем.
Добро знај да увек ту сам ја...