Где су и на којој ТВ, одређени спортски коментатори...
Елем, започех ову тему јер сам недавно питао за Дарка Плавшића. Сада неко на твитеру написа да је прешао негде другде и да више неће прености на СК. Ако је то тачно, велика штета. Мени је бољи од свих ппостојећих кошаркашких коментатора.
Добро знај да увек ту сам ја...
Где су и на којој ТВ, одређени спортски коментатори...
Елем, започех ову тему јер сам недавно питао за Дарка Плавшића. Сада неко на твитеру написа да је прешао негде другде и да више неће прености на СК. Ако је то тачно, велика штета. Мени је бољи од свих ппостојећих кошаркашких коментатора.
За Плавшића кажу неки да се скроз престао бавити коментарисањем и да је наводно отишао у иностранство.
Uvek mi je bilo zanimljivo da pratim reakcije stranih komentatora na našim utakmicama (Zvezda, reprezentacija). Naišao sam na nešto sveže, reakcija hrvatskog komentatora na mečeve sa Ferencvarošem. Vidno je bio smoren na beogradskom meču. U Budimpešti svasvim drugačiji tonalitet. Prilike Mađara pratio sa više žara, a naše pod tremom da neka lopta ne uđe u mrežu (posebno se može čuti na drugom snimu gde je dodato više prilika sa meča, na prvom je data reakcija samo na neke golove)
- Zvezda-Ferencvaroš:
https://www.youtube.com/watch?v=KKhcpEPRrxY
Tuga u glasu posle gola Kange 😆
- Ferencvaroš-Zvezda:
https://www.youtube.com/watch?v=_iygIh3ymlg
Smorio se kod gola Pešića, a živnuo posle suđenja igranja rukom
Има онај одличан хрватски коментатор на СК.Не знам му име,само да је ћелав 😂
Него јако добар коментатор у смислу да није суви статистичар и енциклопедичар.Такви коментатори реално смарају.Што је најгоре 99% их је таквих данас.Овај доста излази из клишеа,има неке своје занимљиве и шаљиве изјаве и закључке.Једино што не може да понекад да сакрије да навија против српских спортиста.Мислим није то мржња већ чисто по боји гласа и усхићењу приметиш за кога навија.Нешто слично као његов колега са Арене кога помену Фуентес(ваљда је Арена Спорт?)
Срби плаћају хрватске коментаторе да навијају за противнике Срба.То могу само Срби...
@_rygel-xvi_ онај Хрват што преноси кошарку на СК је по прилично коректан и доста наклоњен нама. од хрватских коментатора на СК најбољи су они што преносе хокеј на леду. Заиста двојица то раде фантастично. Трећи баш и не.
А зна ли се шта је са Плавшићем?
Има онај одличан хрватски коментатор на СК.Не знам му име,само да је ћелав 😂
Него јако добар коментатор у смислу да није суви статистичар и енциклопедичар.Такви коментатори реално смарају.Што је најгоре 99% их је таквих данас.Овај доста излази из клишеа,има неке своје занимљиве и шаљиве изјаве и закључке.Једино што не може да понекад да сакрије да навија против српских спортиста.Мислим није то мржња већ чисто по боји гласа и усхићењу приметиш за кога навија.Нешто слично као његов колега са Арене кога помену Фуентес(ваљда је Арена Спорт?)
Срби плаћају хрватске коментаторе да навијају за противнике Срба.То могу само Срби...
Misliš na Domagoja Pancirova?
Đorđević u Istanbulu protiv Huventuda 1992. za titulu prvaka Evrope (trojka na kraju meča za preokret i pobedu). Cibona je tada mogla biti prvak Evrope, koliko god vam to čudno zvučalo… Pa, Đorđević Hrvatskoj ’97 u Badaloni (trojka uz zvuk sirene za pobedu). Kecman u Zagrebu iz svlačionice. I sada Jović, u nemogućoj situaciji, za 82:77. Previše puta da bi kazali ‘sreća’, ‘slučajno’. Ne. Oni su bili maksimalno razočarani, smoždeni kad je stigla zabrana nastupa (na Olimpijskim igrama) u Barseloni 1992. zbog sankcija, propustili su i Toronto, i Nemačku, onu našu najtužniju Nemačku, par dana posle Draženovog odlaska. Dok nisu mogli igrati, oni su stvarali jedno ogromno, ogromno poštovanje prema košarci. Osvojili su toliko toga u poslednjih 20 godina. I, pazite ovo… fantastičan šut Jovića. Gotovo s centra. A s takvom lakoćom, mirnoćom. Nikakva panika. Vum! Svaka čast. Apsolutno – svaka čast. Čestitaš i kažeš ‘bravo majstore, to se tako radi“.
Ovo je jedan njegov monolog nakon utakmice Hrvatska Srbija, završio je čak i na Srbin info. Ako je on u pitanju, čovek samo voli košarku.
@czbg Да ли преноси и тенис?Чини ми се да је исти глас?Тај на кошарци,а чини ми се и сада на одбојци СП,је коректан,али као што рекох,много је еуфоричнији када противници поентирају...
Ако ме памћење не вара мислим да би требао бити баш тај кога је Ганац поменуо.
@_rygel-xvi_ да, то је тај.
Dok je bio Radojević na SK, uglavnom je prenosio Kkpjsd u EK, za vreme Trinkijerija, prošle sezone kad se robija vratio ponovo je prenosio grobare na SK, imao sam utisak da gledam TV partizan, otišao je čini mi se Radojević na Arenu, a sada u EL na SK isto izdanje ali novog komentatora i čini mi se još više navijački prenosi i komentariše. Za razliku od njih dvojice Plavšić i Kovačić dosta umerenije i objektivnije prenose naše utakmice, uz kvalitetno komentarisanje Kuzmanovića.
Španski komentatori očarani atmosferom juče, iako se ovde negodovalo zbog papirića :))
Uključite titl za prevod, ako nije automatski podešeno. Juče je stvarno bila jedna od boljih atmosfera, šteta što nije ulepšana pobedom.
https://www.youtube.com/watch?v=JappBf1QMDk
Slavko Cvitković?
Bugarski komentator poredi atmosferu u Pioniru i Areni: https://www.youtube.com/watch?v=vJX7J7aIdAc
Avangarda izneverovala u komentarima.
Гол Букарија и реакције страних коментатора: https://www.youtube.com/watch?v=MpltviJjLLM
Coa Informacija odlazi sa RTS-a.Jedna lepa era se priblizila kraju.One njegove najave....epski.