Ovim smo obezbedili sigurnu kartu za Euro. Eto, posle 2000-te reprezentacija za koju Srbi navijaju je sigurni ucesnik evropske elite. Medjutim, to bi bilo to jer od ovih igraca zasti ne treba ocekivati bilo sta u smislu uspeha tamo medju elitnim reprezentacijama.
Drago mi je sto su balije ponizene i sto su ustase vezale 2 uzastopna poraza, mada zaista bi bilo veliko, prelepo, iznenadjenje da se oni ne kvalifikuju.
Uh baš mi je bila frka kako je išlo drugo poluvreme da li ćemo ga ugurati. Baš bi bila ozbiljna sramota da u ovakvoj grupi ne budemo ni drugi i ne odemo na prvenstvo. Uvek kažu za fudbal da je timski sport, ali da nema Aleksandra Mitrovića ne znam da li smo bi otišli i na svetsko i sad na evropsko. Možda je i bolje što ćemo otiči na prvenstvo sa nikad manjom euforijom jer kad god sam se nešto ložili bilo je veliko razačarenje, ovako niko ne očekuje ni grupu da prođemo, tako da sve što urade biće uspeh
Uh baš mi je bila frka kako je išlo drugo poluvreme da li ćemo ga ugurati. Baš bi bila ozbiljna sramota da u ovakvoj grupi ne budemo ni drugi i ne odemo na prvenstvo. Uvek kažu za fudbal da je timski sport, ali da nema Aleksandra Mitrovića ne znam da li smo bi otišli i na svetsko i sad na evropsko. Možda je i bolje što ćemo otiči na prvenstvo sa nikad manjom euforijom jer kad god sam se nešto ložili bilo je veliko razačarenje, ovako niko ne očekuje ni grupu da prođemo, tako da sve što urade biće uspeh
Realno da se nesto uradi u grupi bi zaista bio uspeh, sve vise od toga od ove reprezentacije, veliko dostignuce.
Ovo danas (juče) je samo nastavak pokazanog na SP. Kreščendo slabih igara u ovim kvalifikacijama. Tuga je gledati kako mi primamo golove. Rekao bih kao laik da ova igra sa tri štopera i"ving bekovima" kod nas ne prolazi. Ne razumem zašto Đuričić, i čime je zaslužio poziv u reprezentaciju (zbunjen sam i željom pojedinih forumaša da "pojača" Zvezdu) igrač - prosek.
Sve u svemu - tuga.
Што пре се помиримо са тим да немамо ниједног врхунског фудбалера (осим донекле Влаховића) биће нам лакше да пратимо (не)успехе репрезентације. Ми осим тог Влаховића немамо ни једног фудбалера са значајном улогом у неком врхунском клубу. То што смо везали два велика такмичења је више последица повећања броја репрезентација и среће да нам се падне најлакша могућа група за ЕП. Па и ту смо једва прошли, по старом систему већ би чекали ко ће да нас угази у баражу.
Што пре се помиримо са тим да немамо ниједног врхунског фудбалера (осим донекле Влаховића) биће нам лакше да пратимо (не)успехе репрезентације. Ми осим тог Влаховића немамо ни једног фудбалера са значајном улогом у неком врхунском клубу. То што смо везали два велика такмичења је више последица повећања броја репрезентација и среће да нам се падне најлакша могућа група за ЕП. Па и ту смо једва прошли, по старом систему већ би чекали ко ће да нас угази у баражу.
Jesi upraavu to što pišeš, ali koje igrače imaju bugari, svi igraju bugarsko prvensto, ljudi Litvaniju nisu mogli da dobiju , izgubili 2 puta od CG nemaju nijednu pobedu. Slažem se ja da ne treba da očekujemo vrhunske rezultate jer nemamo kvalitet, ali reprezentacije poput Bugarske i CG, ne bi trebalo da predstavljaju problem, a ne da se u BG-u tresemo do 70 i nekog minuta , a da ne možemo da pobedimo bugare koji imaju koeficijent slabiji od San marina
Jesmo limitirani, ali može da se izvuče više iz ovih igrača